Drive the road of change

IVECO

IVECO acties

Bekijk alle acties
 • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
 • Energiezuinige en stille voertuigen
 • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Onze krachtpatsers

Meer modellen

Het laatste nieuws Meer nieuws

 • Primeur in Amsterdam!3 april 2024

  Als erkend IVECO dealer, zijn wij verheugd onze klanten te mogen ondersteunen bij uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Hiervan is de recente aflevering van de IVECO eDaily door onze IVECO Schouten vestiging in Amsterdam een prachtig voorbeeld. Het gaat om de allereerste 100% elektrische 3,5 ton Chassis-Cabine voor de regio Amsterdam.
  Lees meer
 • Hier voel ik me als klant nog echt koning14 maart 2024

  Rik van den Aker, geboren en getogen in Liempde, heeft al heel wat kilometers afgelegd. Na jarenlange toegewijde dienst, begon het bij Rik dan ook te kriebelen. Hij wilde zijn eigen weg gaan banen binnen de transportwereld. Met de steun en aanmoediging van zijn partner Samantha en Bergman Transport eigenaar Frank, ging Rik op 1 mei 2023 als eigen rijder van start. Onlangs bereikte deze jonge ondernemer een nieuwe mijlpaal.
  Lees meer
 • Bpm-vrijstelling eindigt zeer binnenkort!23 februari 2024

  Lange tijd was het toekomstmuziek, maar nu is het toch echt zover. De huidige bpm-vrijstelling voor ondernemers gaat vervallen. Je kunt enkel dit jaar nog profiteren van de bpm-vrijstelling en zomaar € 20.000,- of meer besparen. Je nieuwe voertuig dient dan uiterlijk op 31-12-2024 in het Nederlands kentekenregister te zijn geregistreerd en daarvoor moet het voertuig wel compleet zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is wachten geen optie meer.
  Lees meer
 • Dakar 2024: een korte terugblik20 januari 2024

  De Dakar Rally van 2024 zit er weer op! Mitchel van den Brink heeft de derde plaats in het algemeen klassement behaald. Ook de drie Teams van De Rooy hebben – samen met IVECO Schouten monteurs Dirk, Willem en Nick –  ieder hun stempel gedrukt op één van de zwaarste Dakar edities allertijden. We blikken terug op een onvergetelijke reis vol uitdagingen.
  Lees meer
 • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.