De nieuwe Fiat Scudo

Fiat Professional presenteert de nieuwe Fiat Scudo & Fiat Ulysse. Deze nieuwe generatie voertuigen worden geproduceerd in de historische Noord Franse Stellantis-fabriek in Hordain.

De Scudo en Ulysse zullen verkrijgbaar zijn met dieselmotor en als volledig elektrische versie (Battery Electric Vehicle). Specifiek zullen de diesel-aangedreven voertuigen uit te rusten zijn met een handmatige of automatische versnellingsbak. De nieuwe Fiat bedrijfswagen zal verkrijgbaar zijn in vier configuraties: Van, Combi, Crewcab en Platform Cabine.

De nieuwe Fiat Scudo bestelwagen

Historie Scudo & Ulysse

Als resultaat van de historische joint venture in 1978 tussen de toenmalige Fiat- en PSA-groepen, werd in 1992 de fabriek geopend. Nu wordt deze fabriek opnieuw de ‘bakermat’ de twee nieuwe Fiat- en Fiat Professional-modellen. Voor Fiat betekent dit een terugkeer naar de Franse fabriek waar enkele van haar succesvolle modellen werden gemaakt. Tussen 1994 en 2002 werd daar de Fiat Ulysse MPV geproduceerd en van 1996 tot 2016 de Fiat Scudo bedrijfswagen.

Geïnspireerd door het erfgoed van hun voorgangers, zullen de twee nieuwe modellen de namen Fiat Ulysse en Fiat Professional Scudo dragen. Ze zullen een boost geven aan het assortiment van de in Turijn gevestigde merken en dienen als een emissievrije oplossing voor grote gezinnen, de markt voor recreatieve voertuigen, vervoer met chauffeur, professionals en “outfitters”.

Nieuwe generatie Fiat Scudo & Ulysse

De nieuwe generatie Fiat’s is een antwoord op de transitie naar emissievrije mobiliteit. En vooral op het toenemende gebruik van lichte bedrijfsvoertuigen in stedelijke gebieden, mede door de groeiende vraag naar online bezorgdiensten.

De nieuwe Fiat Professional Scudo en Fiat Ulysse kunnen vanaf begin 2022 besteld worden.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.