Change your business perspective

Daily chassis-cabine

IVECO Daily chassis-cabine

IVECO Daily: change your business perspective

Met de IVECO Daily chassis-cabine staat de technologie ten dienste van de chauffeur. Wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is. In de loop van zijn 40-jarige geschiedenis heeft de Daily zich voortdurend verbeterd, waardoor uw rijervaring en beleving tot het hoogste niveau in de branche is gebracht.

De IVECO Daily chassis-cabine is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is – of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair – u kunt de Daily aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften. De versterkte voorwielophanging van de nieuwe Daily verhoogt de maximaal toelaatbare asbelasting, waardoor u meer lading kunt meenemen. De maximaal toelaatbare asbelasting loopt op van 1.900 kg bij de 3.5-ton modellen, die zijn uitgerust met de lichtere, versterkte QUAD-LEAF-vering, tot maar liefst 2.700 kg voor het dubbellucht model met QUAD-TOR-vering.

Download IVECO Daily Chassis-cabine brochure

GVW tot 7.0 ton

Wanneer u op zoek bent naar maximale laadcapaciteit is de Daily 70C voor u de juiste keuze. Met een GVW tot 7.0 ton, een wielbasis tot maar liefst 5.100 mm en een laadvermogen van 4.900 kg, biedt hij meer laadvermogen dan welke andere lichte bedrijfswagen. Dankzij zijn ongekende opbouwmogelijkheid is hij de ideale basis voor speciale voertuigen, zoals een bergingsvoertuig of gepantserd voertuig voor waardetransport. Standaard is hij uitgerust met een 3.0 liter dieselmotor, maar hij is ook verkrijgbaar in een duurzame Natural Power-uitvoering (CNG). Hiermee bent u in elke milieuzone welkom.

Trekgewicht IVECO Daily chassis-cabine

De IVECO Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met GVW’s die oplopen tot 7.2 ton is de Daily het enige lichte bedrijfsvoertuig dat is opgebouwd met een massief stalen ladderchassis. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens in de markt én een standaard trekgewicht van maar liefst 3.500 kg.

Opbouwmogelijkheden IVECO Daily

Afmetingen opbouw IVECO Daily chassis-cabine
(Klik op de afbeelding om hem in de brochure te openen)

 

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.