Hi Daily! What's new?

IVECO Daily Chassis-cabine

IVECO Daily: ontmoet uw nieuwe zakenpartner

De Daily bestaat al meer dan 40 jaar en zorgt voor een eersteklas werkomgeving. Maar nu evolueert hij naar de volgende stap: met zijn nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen is de IVECO Daily chassis-cabine er klaar voor om uw echte zakenpartner te worden.

PRIMEUR IN DE SECTOR

Nieuwe Daily Air-Pro: de innovatieve pneumatische vering met slimme elektronische bediening, eenvoudig te bedienen met de joystick in de cabine, verbetert uw rijcomfort, beschermt u en uw lading, en past zich aan uw werk aan.

HI DAILY!

Met de nieuwe Daily’s vocale assistent kunt u naadloos communiceren met uw voertuig en genieten van een veilige en stressvrije rijervaring.

EEN VEILIGE, STRESSVRIJE RIJERVARING

De Advanced Driver Assistance Systems van de nieuwe Daily zijn uw hulp in lastige situaties, nemen de stress weg bij het rijden in druk verkeer en zorgen voor een veiligere rijervaring.

SUPERIEUR COMFORTABEL INTERIEUR

Volledig opnieuw ontworpen voor de langste werkdagen: de nieuwe stoelen zijn ontworpen om zich aan de bestuurder en passagier aan te passen en bieden ultiem comfort. De structuur is geoptimaliseerd voor veelvuldig uitstappen tijdens leveringstaken, en voor het eerst is een lichte bedrijfswagen uitgerust met zowel een zitting als een rugleuning in traagschuim.

  • Aanpassende vormgeving
  • Drukpieken tot 30% verminderd
  • Zeer energie absorberend en zacht
  • Bescherming tegen schokken

Brochure IVECO Daily Chassis-cabine

IVECO Daily MY22 brochure

GVW tot 7 ton

De versterkte voorwielophanging van de IVECO Daily verhoogt de maximaal toelaatbare asbelasting, waardoor u meer lading kunt meenemen. De maximaal toelaatbare asbelasting loopt op van 1.900 kg bij de 3.5-ton modellen, die zijn uitgerust met de lichtere, versterkte QUAD-LEAF-vering, tot maar liefst 2.700 kg voor het dubbellucht model met QUAD-TOR-vering.

Wanneer u op zoek bent naar maximale laadcapaciteit is de Daily 70C voor u de juiste keuze. Met een GVW tot 7.0 ton, een wielbasis tot maar liefst 5,10 meter en een laadvermogen van 4.900 kg, biedt hij meer laadvermogen dan welke andere lichte bedrijfswagen. Dankzij zijn ongekende opbouwmogelijkheid is hij de ideale basis voor speciale voertuigen, zoals een bergingsvoertuig of gepantserd voertuig voor waardetransport.

Trekgewicht IVECO Daily chassis-cabine

De IVECO Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. De IVECO Daily is het enige lichte bedrijfsvoertuig dat opgebouwd is met een massief stalen ladderchassis. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens in de markt én een standaard trekgewicht van maar liefst 3.500 kg.

Opbouwmogelijkheden IVECO Daily

Uit onze voorraad

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.