IVECO Daily BE-trekker

IVECO Daily BE-trekker

IVECO Daily BE-trekker

De IVECO Daily BE-trekker is een kampioen op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid. Het is een voertuig dat wendbaarheid biedt en tegelijkertijd een hoge laadcapaciteit heeft. Al deze factoren dragen bij tot een buitengewone productiviteit. Bovendien is zo’n Daily trekker uitgerust met alles wat nodig is om alle missies op een milieuvriendelijke, kosteneffectieve, veilige én comfortabele manier te kunnen uitvoeren. De IVECO Daily is tevens leverbaar als bestelwagen, chassis-cabine en duurzame Blue Power-variant.

IVECO Daily BE-trekker: de voordelen

De basisuitrusting van de Daily BE-trekker is gebaseerd op de Daily chassis-cabine of dubbel cabine versies. Deze wordt vervolgens uitgerust met een koppelschotel om een oplegger (BE-trailer) aan te koppelen. Voor deze ombouw werken wij vaak samen met onze partners Veldhuizen of BE-combi.

BE-combinaties onderscheiden zich hiermee van gewone bestelwagens met een trekhaak, zoals bijvoorbeeld de Daily bestelwagen, waar een aanhangwagen van maximaal 3.500 kg aan gekoppeld kan worden. Een Daily BE-trekker wordt uitgerust met een pneumatisch remsysteem om de combinatie veilig te kunnen remmen, hiermee is een maximaal GVW van 11,99 ton te realiseren. Wat een Daily trekker ideaal maakt voor bijvoorbeeld het transport van auto’s of het trekken van een marktwagen.

Motorisatie

De 2,3- en 3,0-liter dieselmotoren van de IVECO Daily zijn bijzonder soepel, waarbij het maximale koppel al bij lage toerentallen beschikbaar wordt en daarna over een breed toerenbereik constant blijft. Het voertuig biedt daardoor voor alle type opdrachten optimale prestaties. De IVECO Daily BE-trekker is onder andere beschikbaar met de krachtigste viercilinder dieselmotor op de markt: de 210 pk sterke 3,0-liter dieselmotor met een maximaal koppel van 470 Nm.

Meer comfort en veiligheid met Hi-Matic

Blijf gefocust op de weg en het verkeer om je heen, terwijl de Hi-Matic 8-traps automatische versnellingsbak de rest voor zijn rekening neemt. Geniet van prestaties, efficiëntie en comfortvoordelen van de Daily Hi-Matic in combinatie met de duurzaamheid en lage TCO van IVECO.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.