Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • IVECO Daily afgeleverd aan Sinke Betononderhoud uit Oud-Beijerland

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een krachtige IVECO Daily 40C18HA8 V L3/H2 overhandigd aan Sinke Betononderhoud, een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland.
  Lees meer
 • IVECO Daily Schouten Edition afgeleverd aan KVB Grondwerk- en Kabelbedrijf

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs met trots een gloednieuwe IVECO Daily 35S14 Schouten Edition heeft afgeleverd aan KVB Grondwerk- en Kabelbedrijf, gevestigd in Rotterdam.
  Lees meer
 • IVECO Daily BE-Combi 40C18 afgeleverd aan Elis Nederland

  IVECO Schouten Veghel levert een krachtige IVECO Daily BE-Combi 40C18 aan Elis Nederland in Uden, waardoor Elis haar wagenpark versterkt voor snellere en veiligere productleveringen.
  Lees meer
 • De IVECO Daily BE-Combi 40C18: een nieuwe toevoeging voor AA en Maas

  Onze nieuwste aflevering is de robuuste IVECO Daily BE-Combi 40C18, nu in dienst bij AA en Maas, specialisten op het gebied van schoon water, dijkonderhoud en afvalwaterzuivering. Samen streven we naar innovatie, kracht en duurzaamheid.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16 afgeleverd aan Vlutters Tools & Safety

  IVECO Schouten Alblasserdam heeft onlangs een IVECO Daily 35C16 afgeleverd bij de vestiging van Vlutters in Zwijndrecht. De IVECO Daily 35C16 wordt ingezet als verkoopwagen. Met de 3.0 liter motor, een vermogen van 160 pk én een lichtgewicht gesloten laadbak, brengt het voertuig de producten van Vlutters met het grootste gemak naar de klant, waar dan ook!
  Lees meer
 • IVECO Daily met Just Drive laadbak en Dhollandia laadklep afgeleverd aan F.H.L. den Haan

  Deze mooie IVECO Daily 40c18a8 is recent afgeleverd aan F.H.L. den Haan door IVECO Schouten Spijkenisse. Dit krachtige voertuig, uitgerust met een Just Drive laadbak en Dhollandia 750kg laadklep, belooft optimale prestaties en veelzijdigheid voor diverse bedrijfsbehoeften.
  Lees meer
 • HE-Logistics B.V. in Hoogvliet kiest wederom voor IVECO

  De IVECO Schouten dealer in Spijkenisse heeft onlangs zes nieuwe IVECO S-WAY trekkers afgeleverd bij HE-Logistics B.V in Hoogvliet, vlakbij hartje Rotterdam. Daarvandaan werkt een enthousiast en ervaren team. Enthousiast zijn ze ook over de IVECO S-WAY én de service van IVECO Schouten!
  Lees meer
 • Nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Marine Care International

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een splinternieuwe Fiat Ducato mogen overhandigen aan Marine Care International. Deze nieuwe Ducato is ter vervanging van hun eerdere Fiat Ducato uit 2019 die inmiddels al 305.500 kilometer op de teller heeft staan.
  Lees meer
 • IVECO Daily L2/H2 AirPro overhandigd aan Timmerbedrijf J. Hombroek Oostvoorne

  Timmerbedrijf J. Hombroek Oostvoorne heeft een krachtige nieuwe partner voor hun ambachtelijke werkzaamheden: de IVECO Daily L2/H2 AirPro, geleverd door IVECO Schouten Spijkenisse. Met zijn ruime laadruimte en comfortabele AirPro-uitvoering, is deze bedrijfswagen ideaal voor het leveren van hoogwaardige timmerdiensten.
  Lees meer
 • Krachtige IVECO Daily 50C21 afgeleverd aan Zetprofiel

  IVECO Schouten Nijmegen heeft met genoegen de sleutels overhandigd van een splinternieuwe IVECO Daily 50C21 aan Zetprofiel. Dit toonaangevende bedrijf, opgericht in 2005, is gespecialiseerd in zetwerk en levert op maat gemaakte producten volgens klantspecificaties en tekeningen.
  Lees meer