Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • E-Scudo voor de Jong Transport

  Onlangs heeft IVECO Schouten Alblasserdam een bijzondere Fiat E-Scudo afgeleverd aan de Jong Transport, onderdeel van de Boerman Groep. Het betreft de eerste elektrische bedrijfswagen in de imposante vloot van de Boerman Groep. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel  staan, en dit blijkt ook uit de grote investeringen die zij maken om duurzamer te worden.
  Lees meer
  E-Scudo voor De Jong Boersma Groep afgeleverd door IVECO Schouten
 • Wim van Gulik neemt Daily nr. 3 in gebruik

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse deze derde mooie IVECO Daily mogen leveren aan Wim van Gulik. Deze Daily is een 35S16a8 met een wielbasis van 4100 en hoogte 2. Dat wil zeggen dat deze Daily een GVW van 3500 kg heeft, 156pk en voorzien is van de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat. Ook heeft deze Daily een koeling van Carhar.
  Lees meer
 • Isolatiebeer neemt Fiat Scudo in ontvangst

  Schouten Alblasserdam heeft recent deze mooie Fiat Scudo mogen afleveren aan Isolatiebeer. Deze Fiat Scudo is lengte 3, hoogte 1, heeft 145 pk en is voorzien van een Ugefa imperiaal. De financiering voor deze Scudo is verzorgd in samenwerking met Autoplanning Algemene Lease Maatschappij.
  Lees meer
 • Stoere IVECO Daily voor Verkeersschool Wierks

  Verkeersschool Wierks heeft onlangs een IVECO Daily bakwagen in ontvangst genomen. De Daily zal worden gebruikt om lessen te geven voor het C1 rijbewijs, ook we het camperrijbewijs genoemd. De IVECO Daily voor Wierks heeft een GVW van 7 ton en heeft 180 pk. Dit GVW van 7 ton is nodig om aan de CBR-eisen te voldoen voor het afleggen van een C1-examen.
  Lees meer
  IVECO Daily voor een camperrijbewijs
 • Daily bakwagen voor Van Noort Zuidland

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse deze mooie IVECO Daily bakwagen mogen afleveren aan Van Noort Zuidland. Deze IVECO Daily 35C16 3.0 l heeft een GVW van 3500 kg, 156 pk en heeft een 3 liter motor. Daarnaast zit er een gesloten CityBOX op van Bunk Carrosserie- & Wagenbouw.
  Lees meer
 • 2 nieuwe IVECO Daily’s voor FullTank uit Schelluinen

  FullTank in Schelluinen heeft onlangs de tweede en derde IVECO in ontvangst genomen. Onze vestiging in Alblasserdam heeft de twee nieuwste IVECO Daily's mogen leveren. Deze Daily's 35S16A8V hebben beide een GVW van 3500 kg, 156 pk en hebben allebei de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • Mooie IVECO Daily voor Metaalwinkel Rotterdam

  Deze mooie IVECO Daily met aluminium imperiaal van Ugefa is afgeleverd aan Metaalwinkel Rotterdam door onze vestiging in Spijkenisse. Deze Daily 35S16A8 heeft een GVW van 3500 kg, 156 pk en de luxe HI-Matic 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • MC Contracting Conservering neemt een Daily open laadbak

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse deze mooie IVECO Daily met open laadbak van Hartog-Est mogen afleveren aan MC Contracting Conservering uit Rotterdam. Deze IVECO Daily 35C16A8 heeft een GVW van 3500 kg, 156 pk en luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • De 4de van 6 Daily’s voor De Zeeuw’s vlees en vleeswaren b.v.

  Onlangs ontving De Zeeuw's Meat and Meat Products b.v. haar vierde van zes Daily's. Uiteraard is deze Iveco Daily 35S14A8 net als de vorige geleverd door ons filiaal in Spijkenisse. Deze mooie Daily is op dezelfde manier uitgerust als zijn voorganger. De Daily heeft een GVW van 3.500 kg, 136 pk en een luxe HI-MATIC 8-traps automatische transmissie. Daarnaast is deze Daily voorzien van een koelunit om de vleesproducten goed te kunnen vervoeren.
  Lees meer
 • ’t Stoepje kiest voor de IVECO Daily Bakwagen

  Onze vestiging in Alblasserdam heeft onlangs deze dikke IVECO Daily bakwagen afgeleverd aan Bakkerij 't Stoepje. De Daily heeft 176 pk, een GVW van 3500 kg en is uitgerust met de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer