Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • Peitsman Licht en Geluid kiest voor de IVECO Daily bakwagen

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft recent een IVECO Daily bakwagen mogen afleveren aan Peitsman Licht en Geluid. Deze Daily 35C16A8 2.3ltr met Citybox van Bunk wagenbouw en dHollandia laadklep heeft een GVW van 3500kg en 156 pk.
  Lees meer
 • Daily BE-trekker voor Asa Verspreiding en Diensten BV uit Rotterdam

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse deze mooie IVECO Daily BE-trekker mogen afleveren aan Asa Verspreiding en Diensten BV. De Daily 7.0 ton 40C21HA8 met wielbasis 3000 heeft een GVW van 4200 kg, 210pk, is voorzien van de HI-MATIC 8-trapsautomaat en het Heavy Duty pakket.
  Lees meer
 • IVECO S-Way bakwagen voor Van Thiel Opleidingen uit Beneden-Leeuwen

  Van Thiel Opleidingen begint het jaar 2023 fantastisch met de ingebruikname van een nieuwe IVECO S-Way bakwagen voor C- en CE-rijlessen, LZV-cursussen en IVECO Driver Academy chauffeursinstructies bij nieuwe IVECO-klanten. Een begrip sinds 1964 in rij- en beroepsopleidingen in de regio.
  Lees meer
 • Vijf elektrische Fiat bestelwagens voor e-Busje.nl

  e-Busje.nl, een autoverhuurbedrijf dat zich richt op duurzame mobiliteit, heeft vijf nieuwe elektrische Fiat bestelwagens ontvangen. Het bedrijf is de eerste autoverhuurder die uitsluitend elektrische voertuigen aanbiedt en wil bijdragen aan een duurzamere wereld door bedrijven en particulieren de mogelijkheid te bieden elektrische busjes te huren. De directeur, Sander Kuperus, benadrukt het belang van elektrificatie voor een duurzamere toekomst.
  Lees meer
  IVECO Schouten e-Busje.nl nieuwe elektrische bedrijfswagens
 • Krachtige en veelzijdige IVECO Daily 35s18 3520L voor Scheveningse vishandel Lobo

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een nieuwe IVECO Daily 35s18 3520L afgeleverd aan Scheveningse vishandel Lobo. Deze bus is voorzien van een dubbele cabine van Snoeks, wat hem ideale maakt voor het vervoer van mensen en vracht. De IVECO Daily 35s18 3520L is een krachtige en veelzijdige bus, met een vermogen van 180 pk en een laadvermogen van maximaal 3,5 ton. Hij is ook voorzien van een 6-traps handgeschakelde versnellingsbak, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rijervaring.
  Lees meer
 • VDW Bestratingen investeert in duurzaamheid met de nieuwe Fiat eScudo

  Wat een geweldig mooie aflevering van een Fiat eScudo aan VDW Bestratingen! Deze volledig elektrische Fiat eScudo is precies zo aangekleed als de klant het wilde, met onder andere sidebars, een pushbar, een zonneklep met verlichting, LED flitsers voor en achter en een afgewerkte laadruimte. Bovendien heeft deze Fiat eScudo dikke wielen en is de carrosserie in de huiskleur van de klant gespoten.
  Lees meer
 • IVECO Daily afgeleverd bij Jaspers Afbouw & Stukadoors in Etten-Leur

  Onlangs heeft Jaspers Afbouw & Stukadoors uit Prinsenbeek deze prachtige nieuwe IVECO Daily 40C18HA8 V gesloten bestelwagen in ontvangst mogen nemen bij onze vestiging in Etten-Leur. Op verzoek is deze auto voorzien van 2 schuifdeuren, 250 graden te openen achterdeuren en een speciale lakkleur.
  Lees meer
 • Florissant Tuinen neemt opvallende IVECO Daily in ontvangst

  Florissant Tuinen uit Oosterhout heeft onlangs deze opvallende IVECO Daily 35C16H3.0 met open laadbak en gereedschapskist in ontvangst genomen. Onze vestiging in Etten-Leur heeft dit voertuig af mogen leveren. Deze Daily heeft een GVW van 3500 kg en 156 pk, daarnaast is hij voorzien van het Heavy Duty pakket. Met dit pakket is deze Daily voorbereid op alle zware klussen.
  Lees meer
 • Gemeente Utrecht neemt 2 e-Ducato’s met zijladers in gebruik

  Onze vestiging in Utrecht heeft recent 2 keer een Fiat e-Ducato met zijladers en achterover kiepende laadbak mogen afleveren aan Gemeente Utrecht. Deze e-Ducato's hebben een accupakket van 47kWh met snellader en zijn uitgerust met onder andere een 360 graden camera systeem, flitsers voor- en achterzijde en parkeersensoren. de zijladers zijn van Karhof en de achterover kiepende laadbak is van EcoTrommel.
  Lees meer
 • Gemeente Nieuwegein kiest voor de Fiat E-Ducato

  Onlangs heeft onze vestiging in Utrecht deze mooie Fiat E-Ducato mogen leveren aan de gemeente Nieuwegein. Deze E-Ducato heeft een GVW van 3500 kg, een accupakket van 47kWh en een actieradius van 220 kilometer.
  Lees meer