Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • IVECO Schouten: partner van succes programma ‘De Grote Tuinverbouwing’

  Het team van 'De Grote Tuinverbouwing' gaat sinds jaar en dag op pad met een IVECO Daily en zeer binnenkort met een splinternieuw exemplaar. Als toegewijde partner staat IVECO Schouten klaar om ervoor te zorgen dat de splinternieuwe IVECO in topconditie blijft. Dit zodat het team van 'De Grote Tuinverbouwing' ongestoord kan blijven werken aan de meest verbazingwekkende transformaties van tuinen en woonruimtes in Nederland.
  Lees meer
 • 2 IVECO Daily’s voor Kok Hoveniers

  IVECO Schouten Alblasserdam heeft wederom twee IVECO Daily’s afgeleverd aan Kok Hoveniers in Ridderkerk. Beide bestelwagens zijn voorzien van een Hi-Matic Automatische versnellingsbak en laten niets te wensen over.
  Lees meer
 • IVECO T-WAY 6×4 voor AH den Hartog & Zn

  AH den Hartog & Zn heeft hun oude IVECO 6x6 Trakker vervangen door een nieuwe IVECO T-WAY 6x4 met een 510pk Cursor 13 motor. De auto is afgeleverd door IVECO Schouten in Alblasserdam en wordt ingezet voor verschillende projecten in de aannemerij.
  Lees meer
 • IVECO X-WAY afgeleverd aan Kam Staalhandel in Dordrecht

  Onlangs heeft de IVECO Schouten vestiging in Alblasserdam een splinternieuwe IVECO X-Way afgeleverd aan Kam Staalhandel in Dordrecht. Het bedrijf werkt al decennia met IVECO's zeer betrouwbare BE-trekkers. De uit te voeren transporten worden echter steeds zwaarder, waardoor nu een bewuste keuze is gemaakt voor een X-WAY 6x2 bakwagen.
  Lees meer
 • IVECO Daily afgeleverd aan Sinke Betononderhoud uit Oud-Beijerland

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een krachtige IVECO Daily 40C18HA8 V L3/H2 overhandigd aan Sinke Betononderhoud, een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland.
  Lees meer
 • IVECO Daily Schouten Edition afgeleverd aan KVB Grondwerk- en Kabelbedrijf

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs met trots een gloednieuwe IVECO Daily 35S14 Schouten Edition heeft afgeleverd aan KVB Grondwerk- en Kabelbedrijf, gevestigd in Rotterdam.
  Lees meer
 • IVECO Daily BE-Combi 40C18 afgeleverd aan Elis Nederland

  IVECO Schouten Veghel levert een krachtige IVECO Daily BE-Combi 40C18 aan Elis Nederland in Uden, waardoor Elis haar wagenpark versterkt voor snellere en veiligere productleveringen.
  Lees meer
 • De IVECO Daily BE-Combi 40C18: een nieuwe toevoeging voor AA en Maas

  Onze nieuwste aflevering is de robuuste IVECO Daily BE-Combi 40C18, nu in dienst bij AA en Maas, specialisten op het gebied van schoon water, dijkonderhoud en afvalwaterzuivering. Samen streven we naar innovatie, kracht en duurzaamheid.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16 afgeleverd aan Vlutters Tools & Safety

  IVECO Schouten Alblasserdam heeft onlangs een IVECO Daily 35C16 afgeleverd bij de vestiging van Vlutters in Zwijndrecht. De IVECO Daily 35C16 wordt ingezet als verkoopwagen. Met de 3.0 liter motor, een vermogen van 160 pk én een lichtgewicht gesloten laadbak, brengt het voertuig de producten van Vlutters met het grootste gemak naar de klant, waar dan ook!
  Lees meer
 • IVECO Daily met Just Drive laadbak en Dhollandia laadklep afgeleverd aan F.H.L. den Haan

  Deze mooie IVECO Daily 40c18a8 is recent afgeleverd aan F.H.L. den Haan door IVECO Schouten Spijkenisse. Dit krachtige voertuig, uitgerust met een Just Drive laadbak en Dhollandia 750kg laadklep, belooft optimale prestaties en veelzijdigheid voor diverse bedrijfsbehoeften.
  Lees meer