Alles wat je moet weten om je banden veilig te houden

Bandenservice

Veilig en comfortabel de weg op, dát is wat u graag wilt als transporteur of particulier! U wilt te allen tijden beschikken over een goede wegligging en premium rijcomfort. De banden onder uw IVECO Daily, Fiat Ducato of kampeerwagen zijn cruciaal om dit te bewerkstelligen. Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional vertellen we daarom graag alles over het veilig houden van uw banden en helpen wij u graag verder op weg.

Door de vele kilometers op de weg verslijten de banden onder uw auto, bedrijfswagen of camper. Het brandstofverbruik neemt aanzienlijk toe en het rijcomfort wordt lager. Te weinig profiel op de banden, een te lage bandenspanning en banden die niet goed zijn uitgelijnd of uitgebalanceerd, kunnen de oorzaak zijn dat u onveilig en met een minder comfortabel gevoel de weg op gaat. Het advies vanuit IVECO Schouten is daarom om de banden ieder jaar of elke 20.000 kilometer even te (laten) controleren. Dit kunt u uiteraard (deels) zelf doen aan de hand van slijtage indicatoren. Wilt u dit graag uit handen geven? Dan staan onze IVECO-specialisten op locatie voor u klaar om de banden voor u te controleren. Hierdoor bent u verzekerd van minimale slijtage en maximale veiligheid.

Maak nu een afspraak

Volledige bandenservice bij IVECO Schouten

Wij van IVECO Schouten helpen u graag verder op weg en bieden een volledige bandenservice aan, waarbij we de bandenspanning en de profieldiepte controleren en stellen we vast of uw bedrijfsvoertuig goed is uitgelijnd/uitgebalanceerd. Wilt u meer weten over het (zelf) veilig houden van de banden? Lees er over in de IVECO blog en ga bewust de weg op!

Bent u benieuwd naar de actuele staat van de banden? Dan kunt u terecht bij een van onze 11 vestigingen. Onze experts op locatie helpen u graag verder op weg. Maak vandaag nog een afspraak voor een complete controle van uw banden via onderstaand formulier.