IVECO X-WAY

Perfect crossing

IVECO X-WAY: PERFECT CROSSING

De IVECO X-WAY biedt ultieme flexibiliteit voor het creëren van een maatwerkoplossing voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met zijn missiegericht modulair concept, HI-TRACTION-systeem en off-road capaciteiten, vormt hij een perfecte kruising die voor elke transporttaak maximale productiviteit tot op de laatste kilometer garandeert.

IVECO X-WAY stenen transport

Hij beschikt over de meest geavanceerde functies van het IVECO WAY-gamma voor langeafstandstransport: de nieuw ontworpen cabine brengt veiligheid, comfort en efficiënt brandstofverbruik naar een nieuw niveau, terwijl de geavanceerde connectiviteitsoplossingen een breed scala aan nieuwe online diensten bieden die speciaal zijn ontwikkeld om het leven van de chauffeur te vergemakkelijken en het voertuig maximaal inzetbaar te maken.

Specifiek ontworpen voor het bouwtransport en logistieke taken in en om de stad, biedt de IVECO X-WAY een perfecte combinatie van IVECO’s beproefde techniek voor langeafstandstransport en legendarische off-road robuustheid.

IVECO X-WAY Super Loader-betonmixer

Bij de Super Loader-betonmixer vallen deze sterke punten samen met een laag eigen gewicht, waaraan deze versie het hoogste nuttig laadvermogen in zijn marktsegment dankt.

IVECO X-WAY betonmixer

Dankzij zijn missiegericht en tot in detail doorgevoerd modulair concept combineert de IVECO X-WAY een zeer breed modelaanbod met ultieme flexibiliteit, zodat elke klant een truck kan samenstellen die exact aan zijn eisen voldoet.

Het cabine-ontwerp is volledig herzien om de chauffeur optimale leefomstandigheden aan boord te bieden en het brandstofverbruik verder te optimaliseren.

De motoren van de IVECO X-WAY maken gebruik van de geavanceerde motortechnologie waaraan IVECO’s zware trucks hun uitstekende reputatie op het gebied van efficiënt brandstofverbruik hebben te danken. Opgeteld bij de lage onderhoudskosten resulteert dit in uitzonderlijk lage totale voertuigkosten.

Dankzij een ruime keuze aan specifieke configuratie en bumpers voor off-road gebruik en voorzieningen als HI-TRACTION en kruip- en off-road rijmodussen, combineert de X-WAY voortreffelijke prestaties op de weg met optimale terreinkwaliteit voor de laatste kilometer tot de bouwplaats.

HI-TRACTION HYDROSTATISCHE VOORWIELAANDRIJVING

Het HI-TRACTION-systeem zorgt voor aanvullende aandrijfkracht op de voorwielen in situaties wanneer u maximale tractie nodig hebt. Zonder het hoge brandstofverbruik van permanente integrale aandrijving bent u zo verzekerd van optimale wendbaarheid en rijveiligheid.

IVECO X-WAY: hydrostatsiche aandrijving

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.