Eurocargo

the truck the city likes

DE IVECO EUROCARGO, EEN BUSINESS PARTNER VOOR IEDEREEN!

Duurzaam, efficiënt, wendbaar en veelzijdig. De IVECO Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke toepassingen. Van stadslevering tot afvalinzameling, wegenreiniging, wegdiensten en containertoepassingen: hij kan aan elke behoefte voldoen. Dankzij de compacte cabine (2,1 m), de grote stuurhoek (52 graden) en de kleinste draaicirkel in zijn categorie (iets minder dan 11 meter voor de wielbasisversie van 2790 mm), is hij de perfecte partner voor in de stad.

IVECO EUROCARGO

DE NATUURLIJKE OPLOSSING VOOR HET MILIEU

CNG is de meest milieuvriendelijke brandstof die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De emissies van IVECO CNG-motoren worden gekenmerkt door een zeer laag NOx-niveau en 95% minder CO2 vervuiling in vergelijking met diesel. Zowel de uitvoering als de laadcapaciteit van het voertuig is hetzelfde als de dieselversie. De Eurocargo Natural Power is vooral thuis in stedelijke gebieden dankzij de lage emissies, waardoor het toegang heeft tot gebieden met beperkt verkeer en is bovendien stil. Ideaal voor leveringen buiten de venstertijden (Piek-gecertificeerd).

DE BESTE PRESTATIES, LAGER VERBRUIK

De Eurocargo is beschikbaar met twee dieselmotoren: een Tector 5 viercilinderdiesel van 160 of 190 pk en een Tector 7 zescilinder diesel tot 320 pk. Hij is geoptimaliseerd voor lage snelheden om de totale eigendomskosten te minimaliseren. Verder is hij ook verkrijgbaar met 204 pk CNG-motor.

 

IVECO Eurocargo

De nieuwe Eurocargo, een modern gezicht maar hetzelfde hart. De functionaliteiten en het design zijn nieuw, maar hij is nog altijd even robuust, betrouwbaar en veelzijdig als het voertuig dat al door een half miljoen klanten wereldwijd is gekozen. Hij is een zakenpartner voor iedereen.

 

MEER RUIMTE, MEER COMFORT​​​

De IVECO Eurocargo is de beste oplossing om uw leven onderweg te vergemakkelijken. Hij doet dit met onder andere stuurwielbediening, opbergvakken, kledingstang en comfortabele zitplaatsen. Hij is ideaal voor stedelijke missies en garandeert de doorgang van de cabine: dankzij het rechte dashboard en de minimale afmetingen van de motortunnel kan de bestuurder gemakkelijk links en rechts de cabine verlaten. ​​​​
Download IVECO Eurocargo brochure

 

Uit onze voorraad

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.