De nieuwe Fiat Ducato

DE NIEUWE FIAT DUCATO: verbonden met uw werk

Connectiviteit in bedrijfswagens is belangrijker dan ooit. De nieuwe Fiat Ducato biedt u het allerbeste infotainment, in combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologieën en verhoogt zo de efficiëntie van zowel het voertuig als het wagenpark.

Standaard: 3,5-inch display

De Ducato is standaard voorzien van twee grotere en duidelijkere snelheids- en toerental-meters, en nieuwe digitale meters bestaande uit 9-LED’s voor brandstofniveau en watertemperatuur. Het digitale 3.5” TFT zwart-witscherm staat centraal en geeft tal van voertuiginstellingen en informatie weer.

Optioneel: volledig digitale 7-inch cockpit

Deze optie is een digitaal 7” TFT kleurenscherm met aan de zijkanten twee digitale meters voor het toerental en brandstofniveau. Op het centrale display kan u het volledige overzicht van de instellingen en informatie van het voertuig vinden. Wat u ziet kan u makkelijk aanpassen aan uw behoeften als bestuurder. Als de Fiat Ducato is uitgerust met UConnect 10’ radionavigatie, kan u 3D-kaarten en verkeersinformatie oproepen op het clusterscherm. In combinatie met ADAS-ondersteuningsopties biedt het clusterscherm de bestuurder ook duidelijke en geavanceerde ondersteuning met rij-informatie en waarschuwingen.

Digitale cockpit nieuwe Fiat Ducato

VEILIGHEID EN RIJONDERSTEUNING

Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur, beschikt de nieuwe Ducato standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Daartoe behoren ook een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de Ducato.

COMFORT EN RIJPLEZIER

In de nieuwe Ducato is aan elk detail gedacht om u ultiem werkcomfort aan boord te bieden. Dankzij Keyless Entry & Go kunt u de hele dag werken met uw sleutels in uw broekzak. De parkeerrem zet u aan met één druk op de knop. De nieuwe Full-LED koplampen zorgen voor een beter zicht op de weg, en op de Eat & Work bank kunt u makkelijk uw laptop neerzetten om te werken.

NIEUWE MULTIJET₃ MOTOREN

De nieuwe Ducato Multijet-motoren bieden een breed aanbod aan mogelijkheden die uw werk tijdens elke opdracht makkelijker maken. Homologatie voor Light en Heavy Duty voor bedrijfswagens met vermogens van 120pk, 140pk, 160pk, en 180pk, beschikbaar met handgeschakelde en automatische versnellingsbak. Elk voertuig heeft bovendien een lager geluidsniveau en gewicht, en scoort optimaal op vlak van brandstofverbruik.

  • HOGE EFFICIËNTIE: Een volledig nieuwe motor die hoog brandstofverbruik en uitstoot tot een minimum beperkt dankzij een optimaal gewicht.
  • HOGE DUURZAAMHEID: Gebouwd volgens een industrieel ontwerp voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheidsgraad.
  • GROOT COMFORT: Beperkt geluidsniveau en verbeterde koppel-elasticiteit met 9-traps automatische versnellingsbak beschikbaar.

AFMETING LAADRUIMTE NIEUWE DUCATO

Dankzij het omvangrijke modelaanbod en de ontelbare configuratiemogelijkheden is er altijd een Ducato die u het laadvolume, het laadvermogen en de laadruimtelengte biedt die u nodig hebt.

Specificaties nieuwe Fiat Ducato

Uit onze voorraad

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.