Fiat Doblo Cargo

FIAT DOBLO CARGO: MAATWERK VOOR AANPAKKERS

De Fiat Doblo beantwoordt aan al uw professionele behoeftes om uw onderneming te laten groeien. Het aanbod aan carrosserievarianten en mogelijke toepassingen is completer dan ooit: zo zijn er gesloten bestelwagens met normaal of hoog dak en twee lengtevarianten. Als basis voor voertuigen met een maatwerkopbouw voor specifieke doeleinden, is er ook een chassis-cabine versie in twee wielbasisvarianten. Tot slot is er nog een compacte pick-up, de Doblo Work Up.

GEMAAKT OM MEER WERK TE VERZETTEN

Met zijn uitgebreide en veelzijdige aanbod biedt de Doblo Cargo een pasklaar antwoord op al uw eisen of behoeften. Daarnaast onderscheidt hij zich met slimme, functionele oplossingen als een rechthoekig gevormde laadruimte, grote, praktische deurhandgrepen (zowel de verticale grepen aan de buitenzijde als de ‘pullcup’-grepen aan de binnenzijde), tot 180 graden te openen achterdeuren en een brede zijschuifdeur. De lage laaddrempel, het laadvolume tot 5,0 m3 en de laadlengte tot 2,17 m maken hem voor nagenoeg elke toepassing geschikt. En met een nuttig laadvermogen dat varieert van 750 tot 1.005 kg biedt hij de grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

Fiat Doblo Maxi

DOORDACHTE WERKPLEK

Alles aan boord van de Doblo staat in het teken van comfort en functionaliteit. Zo zijn er volop opbergmogelijkheden in de cabine: een groot opbergvak onder de zitting van de bijrijdersbank, een dashboardkasje met veer gedempte klep en ruime vakken in de portierpanelen waar van alles in past. De voortreffelijke geluidsisolatie zorgt voor een optimaal werkklimaat in de cabine.

CONNECTED AAN HET WERK

De Fiat Doblo Cargo is verkrijgbaar met een Uconnect infotainmentsysteem met 5-inch touchscreen, Bluetooth handsfree-telefonie met spraakbediening en sms-lezer, bedieningstoetsen op het stuurwiel en USB-aansluiting. Dit systeem is ook verkrijgbaar in een versie met DAB-radio en/of TomTom-navigatiesysteem met 3D-kaarten en IQ Routes voor berekening van de snelste route op basis van actuele verkeersgegevens. Na koppeling van een smartphone aan het systeem heeft u vanaf het scherm in het dashboard toegang tot allerlei handige LIVE-services. Zoals eco:Drive, dat op basis van een rijstijlanalyse praktische tips geeft om zuiniger en schoner te rijden en my:Car voor het beheer van het onderhoud aan uw Doblo.

Fiat Doblo Cargo interieur

STERKE PERFORMER

Zijn geavanceerde bi-link-wielophanging, efficiënte versnellingsbak en brede motoren aanbod maken de Fiat Doblo Cargo toonaangevend in zijn klasse op het gebied van prestaties en rijcomfort. Met een geschikte motor voor elke toepassing biedt hij zowel in de stad als over lange afstanden een hoog prestatieniveau, waarbij het brandstofverbruik en de overige bedrijfskosten tot een minimum beperkt blijven.

FIAT DOBLO NATURAL POWER

Voor ondernemers die het milieu een warm hart toedragen, is de Natural Power-motor het ideale alternatief. Deze 1.4 T-Jet-motor van 120 pk/88 kW met dubbel brandstofsysteem voor CNG en benzine is ontwikkeld om enerzijds kosten te besparen en de productiviteit te verhogen en anderzijds het milieu te ontzien. Het maximum koppel van 206 Nm bij 3.000 toeren staat daarbij garant voor een vlotte acceleratie, zelfs bij maximale belading.

AFMETINGEN LAADRUIMTE

Veelzijdig, robuust en wendbaar: de Fiat Doblo bestelwagen is een ideale compagnon voor slimme ondernemers. Hij is praktisch en functioneel, beschikt over een grote laadruimte van (182 x 171 x 130 cm) en is gemakkelijk te laden en lossen. Als ruimte belangrijk is voor uw bedrijf, is de Doblo Cargo Maxi voor u de ideale oplossing: met 35 cm extra lengte biedt hij een ongekend laadvolume (217 x 171 x 130 cm).

Download-fiat-doblo-cargo-brochure

Uit onze voorraad

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.