Recent afgeleverd

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • Peitsman Licht en Geluid kiest voor de IVECO Daily bakwagen

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft recent een IVECO Daily bakwagen mogen afleveren aan Peitsman Licht en Geluid. Deze Daily 35C16A8 2.3ltr met Citybox van Bunk wagenbouw en dHollandia laadklep heeft een GVW van 3500kg en 156 pk.
  Lees meer
 • Daily BE-trekker voor Asa Verspreiding en Diensten BV uit Rotterdam

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse deze mooie IVECO Daily BE-trekker mogen afleveren aan Asa Verspreiding en Diensten BV. De Daily 7.0 ton 40C21HA8 met wielbasis 3000 heeft een GVW van 4200 kg, 210pk, is voorzien van de HI-MATIC 8-trapsautomaat en het Heavy Duty pakket.
  Lees meer
 • IVECO S-Way bakwagen voor Van Thiel Opleidingen uit Beneden-Leeuwen

  Van Thiel Opleidingen begint het jaar 2023 fantastisch met de ingebruikname van een nieuwe IVECO S-Way bakwagen voor C- en CE-rijlessen, LZV-cursussen en IVECO Driver Academy chauffeursinstructies bij nieuwe IVECO-klanten. Een begrip sinds 1964 in rij- en beroepsopleidingen in de regio.
  Lees meer
 • Krachtige en veelzijdige IVECO Daily 35s18 3520L voor Scheveningse vishandel Lobo

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een nieuwe IVECO Daily 35s18 3520L afgeleverd aan Scheveningse vishandel Lobo. Deze bus is voorzien van een dubbele cabine van Snoeks, wat hem ideale maakt voor het vervoer van mensen en vracht. De IVECO Daily 35s18 3520L is een krachtige en veelzijdige bus, met een vermogen van 180 pk en een laadvermogen van maximaal 3,5 ton. Hij is ook voorzien van een 6-traps handgeschakelde versnellingsbak, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rijervaring.
  Lees meer
 • IVECO Daily afgeleverd bij Jaspers Afbouw & Stukadoors in Etten-Leur

  Onlangs heeft Jaspers Afbouw & Stukadoors uit Prinsenbeek deze prachtige nieuwe IVECO Daily 40C18HA8 V gesloten bestelwagen in ontvangst mogen nemen bij onze vestiging in Etten-Leur. Op verzoek is deze auto voorzien van 2 schuifdeuren, 250 graden te openen achterdeuren en een speciale lakkleur.
  Lees meer
 • Florissant Tuinen neemt opvallende IVECO Daily in ontvangst

  Florissant Tuinen uit Oosterhout heeft onlangs deze opvallende IVECO Daily 35C16H3.0 met open laadbak en gereedschapskist in ontvangst genomen. Onze vestiging in Etten-Leur heeft dit voertuig af mogen leveren. Deze Daily heeft een GVW van 3500 kg en 156 pk, daarnaast is hij voorzien van het Heavy Duty pakket. Met dit pakket is deze Daily voorbereid op alle zware klussen.
  Lees meer
 • Böcker neemt de IVECO Daily HI-MATIC in gebruik

  IVECO Schouten Tiel heeft recent deze IVECO Daily afgeleverd aan Böcker Nederland BV. Deze Daily 35S16A8V heeft een GVW van 3500 kg, 156 pk en is voorzien van de luxe Hi-Matic 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • Nieuwe IVECO Daily voor Tijmen Natuurlijk

  Onlangs heeft IVECO Schouten Tiel deze nieuwe IVECO Daily mogen afleveren aan Tijmen Natuurlijk. Deze Daily 40C18 heeft een GVW van 4200 kg, 180 pk. Daarnaast is dit een dubbellucht.
  Lees meer
 • Zwaluw-Trans v.o.f. neemt de IVECO Daily in gebruik

  Onze vestiging in Tiel heeft onlangs deze mooie IVECO Daily mogen afleveren aan Zwaluw-Trans v.o.f. Deze Daily heeft 180 pk en is voorzien van de luxe HI-Matic 8-trapsautomaat. De Daily zal worden ingezet voor transport begeleiding voor het vervoer van stacaravans.
  Lees meer
 • NB TECHNICS neemt erg dikke IVECO Daily in gebruik

  Onze vestiging in Etten-Leur heeft onlangs deze hele dikke IVECO Daily afgeleverd aan NB TECHNICS uit Etten-Leur. Deze DAILY 35C16A8V heeft een GVW van 3500 kg, 156pk is dubbellucht en de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer