Recent afgeleverd

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • Conservator neemt nieuwe IVECO Daily open laadbak in ontvangst

  Onze vestiging in Etten-Leur heeft onlangs deze mooie IVECO Daily met open laadbak mogen leveren aan Conservator Materieel B.V. Deze heeft een GVW van 3.500 kg, 156pk en de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat. Daarnaast is dit een Heavy Duty uitvoering, waardoor hij voorbereid is op alle zware ladingen die hij gaat vervoeren. Ondanks de lange levertijden waar we op dit moment mee te maken hebben, is het toch gelukt deze klant snel van een passende auto te voorzien.
  Lees meer
 • Loon- en Klusbedrijf A. Doorduin ruilt oude bus in voor een Daily

  Onlangs heeft IVECO Schouten Spijkenisse deze mooie IVECO Daily mogen afleveren aan Loon- en Klusbedrijf A. Doorduin. Deze Daily 35S14A8 met wielbasis 3520L heeft een GVW van 3.500 kg, 136pk en is voorzien van de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat. De Daily gaat het werk overnemen van het vorige busje van Loon- en Klusbedrijf A. Doorduin.
  Lees meer
 • Driever Hoveniers kiest voor de IVECO Daily

  Onlangs heeft IVECO Schouten Spijkenisse deze IVECO Daily mogen leveren aan Driever Hoveniers. Deze IVECO Daily 35S16A8 LH2 met wielbasis 3520 heeft een GVW 3.500 kg, 156pk en is voorzien van de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • Eerste van 6 Daily’s voor De Zeeuw’s vlees en vleeswaren b.v.

  Onlangs heeft De Zeeuw's vlees en vleeswaren b.v. de eerste van zes Daily's in ontvangst mogen nemen. Deze IVECO Daily 35S14A8 is afgeleverd door onze vestiging in Spijkenisse. De Daily heeft een GVW van 3.500 kg, 136pk en de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat. Daarnaast is deze Daily ook uitgerust met een koeling, zodat de vleeswaren goed getransporteerd kunnen worden.
  Lees meer
 • Rody Grootscholte kiest voor de IVECO Daily

  Recent heeft Timmer- en onderhoudsbedrijf Rody Grootscholte deze dikke IVECO Daily in ontvangst genomen. Onze vestiging in Spijkenisse heeft de Daily 35S21HA8 LH2 met een wielbasis van 3520 mm mogen afleveren. De Daily is heeft een GVW van 3.500 kg, 210pk en de luxe HI-MATIC 8-traps-automaat.
  Lees meer
 • IVECO Daily bakwagen voor Peter de Bruijn Kartracing B.V.

  Onlangs heeft onze vestiging in Spijkenisse een IVECO Daily bakwagen mogen afleveren aan Peter de Bruijn Kartracing B.V. uit Vlaardingen. Deze mooie Daily 35C16H 3.0 A8 heeft een GVW van 3.500kg, 156 pk en de luxe HI-MATIC 8-traps-automaat. Daarnaast is deze Daily een Heavy Duty variant, waardoor hij voorbereid is op alle zware ladingen die hij gaat dragen.
  Lees meer
 • Nieuwe IVECO S-WAY voor P. van der Nat Transport uit Giessen

  Recent heeft transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen (NB) een nieuwe IVECO S-WAY trekker in gebruik genomen. Deze nieuwe trekker is voorzien van 460pk Cursor 11 dieselmotor met voorloopas en zal worden ingezet voor distributiewerkzaamheden. IVECO Schouten vestiging Almkerk leverde deze prachtige trekker af.
  Lees meer
 • Nu ook een Daily voor WDK Logistics

  Onze vestiging in Alblasserdam heeft deze mooie IVECO Daily mogen leveren aan WDK Logistics. Deze IVECO Daily 35C16 HI-MATIC heeft een GVW van 3.500kg, 156 pk en een opbouw van Bunk Carrosserie- & Wagenbouw. Daarnaast is deze Daily voorzien van de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • IVECO Daily voor CTG-Logistics BV

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs deze mooie IVECO Daily mogen afleveren aan CTG-Transport BV. Deze Daily 35S14 heeft een wielbasis van 4100mm, GVW van 3.500 kg en 136 pk.
  Lees meer
 • 2de IVECO Daily voor BWZ Verhuur

  BWZ Verhuur uit Oosterhout heeft afgelopen week deze nieuwe IVECO Daily 40C18HA8 met open laadbak in ontvangst genomen. Deze IVECO Daily is afgeleverd door onze vestiging in Etten-Leur en heeft een GVW van 4.200 kg, 180pk en is voorzien van de luxe Hi-Matic 8 traps versnellingsbak. Hij gaat de oudere IVECO Daily 35C16A8 uit 2018 vervangen.
  Lees meer