Recent afgeleverd

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • Meesterbakker Voskamp neemt drie IVECO Daily’s 40C18a8 met opbouw in gebruik

  IVECO-Schouten Spijkenisse heeft met trots drie IVECO Daily's 40C18a8 wb 4100 opbouw van Bunk afgeleverd aan Meesterbakker Voskamp. De Daily's hebben alle drie 180pk, een GVW van 4200 kg en de luxe HI-MATIC 8-trapsautomaat.
  Lees meer
 • IVECO Daily 40C18HA8 voor Arendje Verhuur uit Waalwijk

  Recent heeft Arendje – horeca-, party- en event verhuur uit Waalwijk een nieuwe IVECO Daily 40C18HA8 in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Almkerk maakte het voertuig klaar, en leverde deze af in Waalwijk. De Citybox opbouw met Dhollandia laadklep is verzorgd door Bunk Carrosserie & Wagenbouw uit Barendrecht.
  Lees meer
 • Twee IVECO Daily’s 40C16A8 met openlaadbak geleverd aan Mundo Steigers International

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft twee IVECO Daily's 40C16A8 wb3000 met openlaadbak van Verstappen Metaal uit Deurne afgeleverd aan Mundo Steigers International. Deze voertuigen versterken de operationele capaciteit en zorgen voor efficiënter werken bij steigerbouwprojecten.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16A8 3.0 afgeleverd aan MRent door IVECO Schouten Spijkenisse

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft de IVECO Daily 35C16A8 3.0 afgeleverd aan MRent, een toonaangevend bedrijf in de verkeersmaatregelenindustrie. Wij wensen MRent veel veilige kilometers toe in hun nieuwe voertuig.
  Lees meer
 • IVECO Daily “Schouten Edition” afgeleverd aan Arcus Industrial Supplies B.V.

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een gloednieuwe IVECO Daily "Schouten Edition" afgeleverd aan Arcus Industrial Supplies B.V. in Vierpolders. Deze nieuwe aanwinst vervangt de oude IVECO Daily van het bedrijf en zal worden ingezet voor het vervoeren van kleinere pakketten roestvast stalen buizen, flenzen en fittingen.
  Lees meer
 • IVECO Schouten levert Daily 35S14 af aan JG Aannemersbedrijf Grond- & Straatwerk

  JG Aannemersbedrijf Grond- & Straatwerk uit Bruchem heeft onlangs een nieuwe IVECO Daily 35S14A8 dubbelcabine in gebruik genomen. IVECO Schouten Almkerk leverde deze stijlvolle gesloten bestelwagen met 8-traps Hi-Matic automaat af in zwart lak en grijze bestickering. De medewerkers van het bedrijf kunnen nu comfortabel en ruim naar hun klussen rijden. De luxe cabine en sterke motor maken deze bus zeer geschikt voor het vervoeren van materiaal en machines. Wij wensen Jacco en zijn team veel veilige kilometers toe met deze nieuwe bedrijfswagen.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16A8 3.0 afgeleverd aan Intratuin Zuidplas

  Intratuin Zuidplas heeft een nieuwe IVECO Daily 35C16A8 3.0 gekregen, een bedrijfswagen met een sterke motor, een automaat en een Citybox met laadklep. Intratuin Zuidplas is een tuincentrum met een breed assortiment en een gezellig restaurant. IVECO Schouten Spijkenisse en Lamboo hebben de Daily geleverd en opgebouwd.
  Lees meer
 • IVECO Daily oprijwagen met AirPro luchtvering afgeleverd aan Caravanaanbieden.nl

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een IVECO Daily 40C21A8 oprijwagen met Tijhof opbouw en AirPro luchtvering afgeleverd aan Caravanaanbieden.nl. Dit voertuig is zeer geschikt voor het vervoeren van zware en grote voertuigen zoals caravans, campers en busjes. Caravanaanbieden.nl is een inkoopplatform voor tourcaravans en met de nieuwe oprijwagen kan het bedrijf nog meer caravans vervoeren en efficiënter werken.
  Lees meer
 • IVECO Daily 40C21HA8 3520LH2 afgeleverd aan MDB Tractors & Parts

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een krachtige IVECO Daily 40C21Ha8 V/P 3520LH2 afgeleverd aan MDB Tractors & Parts, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van tractoren en tractoronderdelen door heel Nederland. Het voertuig is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware ladingen en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16H3.0A8 afgeleverd aan Barts Meubelen

  IVECO Schouten Etten-Leur heeft onlangs een IVECO Daily 35C16H3.0A8 met gesloten laadbak en laadklep afgeleverd aan Barts Meubelen. Dit voertuig is ideaal voor het vervoeren van grote en zware meubelstukken.
  Lees meer