Van professionals, voor

PROFESSIONALS

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • BEL Wegenbouwservice ontvangt nieuwe Fiat Doblo L1H1 met extra opties

  BEL Wegenbouwservice, gevestigd in Etten-Leur, heeft onlangs een nieuwe Fiat Doblo L1H1 in ontvangst genomen. Deze Doblo is voorzien van extra opties en is afgeleverd door IVECO Schouten Etten-Leur.
  Lees meer
 • Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt ontvangt nieuwe Fiat Ducato L2H2 van IVECO Schouten

  Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt uit Oost-Souburg heeft onlangs een nieuwe Fiat Ducato L2H2 in ontvangst mogen nemen van IVECO Schouten. Ondanks dat de levering vanuit de fabriek enige vertraging opliep, is de bestelwagen precies volgens de wensen van de klant geleverd. Dit toont aan dat IVECO Schouten zeer betrokken is bij de behoeften van haar klanten.
  Lees meer
 • Vekor ontvangt twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H2

  Vekor uit Etten-Leur heeft recentelijk twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H2 in ontvangst genomen. Deze voertuigen waren eind 2022 bij onze vestiging in Etten-Leur binnengekomen en konden snel worden afgeleverd aan de klant.
  Lees meer
 • Vijf elektrische Fiat bestelwagens voor e-Busje.nl

  e-Busje.nl, een autoverhuurbedrijf dat zich richt op duurzame mobiliteit, heeft vijf nieuwe elektrische Fiat bestelwagens ontvangen. Het bedrijf is de eerste autoverhuurder die uitsluitend elektrische voertuigen aanbiedt en wil bijdragen aan een duurzamere wereld door bedrijven en particulieren de mogelijkheid te bieden elektrische busjes te huren. De directeur, Sander Kuperus, benadrukt het belang van elektrificatie voor een duurzamere toekomst.
  Lees meer
  IVECO Schouten e-Busje.nl nieuwe elektrische bedrijfswagens
 • VDW Bestratingen investeert in duurzaamheid met de nieuwe Fiat eScudo

  Wat een geweldig mooie aflevering van een Fiat eScudo aan VDW Bestratingen! Deze volledig elektrische Fiat eScudo is precies zo aangekleed als de klant het wilde, met onder andere sidebars, een pushbar, een zonneklep met verlichting, LED flitsers voor en achter en een afgewerkte laadruimte. Bovendien heeft deze Fiat eScudo dikke wielen en is de carrosserie in de huiskleur van de klant gespoten.
  Lees meer
 • Gemeente Utrecht neemt 2 e-Ducato’s met zijladers in gebruik

  Onze vestiging in Utrecht heeft recent 2 keer een Fiat e-Ducato met zijladers en achterover kiepende laadbak mogen afleveren aan Gemeente Utrecht. Deze e-Ducato's hebben een accupakket van 47kWh met snellader en zijn uitgerust met onder andere een 360 graden camera systeem, flitsers voor- en achterzijde en parkeersensoren. de zijladers zijn van Karhof en de achterover kiepende laadbak is van EcoTrommel.
  Lees meer
 • Gemeente Nieuwegein kiest voor de Fiat E-Ducato

  Onlangs heeft onze vestiging in Utrecht deze mooie Fiat E-Ducato mogen leveren aan de gemeente Nieuwegein. Deze E-Ducato heeft een GVW van 3500 kg, een accupakket van 47kWh en een actieradius van 220 kilometer.
  Lees meer
 • Twee nieuw Fiat Doblo’s voor Govers Automaterialen

  Govers Automaterialen B.V. uit Tholen heeft afgelopen week deze twee nieuwe Fiat Doblo’s L2H1 in ontvangst genomen. Deze auto’s zijn een aanvulling op de bestaande vloot van maar liefst 7 Fiat Doblo’s!
  Lees meer
 • Fiat Doblo in gebruik genomen door Buntsma Yachtschilders

  Recent heeft onze vestiging in Alblasserdam deze Fiat Doblo mogen afleveren aan Buntsma Yachtschilders. Deze Fiat Doblo heeft een GVW van 2100 KG en 90 PK. Buntsma Yachtschilders is gespecialiseerd in het afwerken van luxe mega jachten, uiteraard werken zij ook met veel plezier aan kleinere jachten.
  Lees meer
 • Brabotech Aannemingsbedrijf neemt volledig elektrische Fiat eScudo in ontvangst

  Vandaag heeft Brabotech Aannemingsbedrijf uit Etten-Leur deze nieuwe en volledig elektrische Fiat eScudo in ontvangst genomen! De mooie eScudo is afgeleverd door onze vestiging in Etten-Leur. Deze Fiat eScudo is voorzien van een accupakket van 75kWh, waardoor de actieradius volgens WLTP-berekening maar liefst 330km bedraagt! Opladen van de accu met een wall-box en 11kW AC lader (3x 16A) duurt slechts 8 uur. Als wordt opgeladen via een publiek oplaadpunt (Fastned) is de accu in slechts 45 minuten voor 80% geladen.
  Lees meer