Van professionals, voor

PROFESSIONALS

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • IVECO X-WAY afgeleverd aan Kam Staalhandel in Dordrecht

  Onlangs heeft de IVECO Schouten vestiging in Alblasserdam een splinternieuwe IVECO X-Way afgeleverd aan Kam Staalhandel in Dordrecht. Het bedrijf werkt al decennia met IVECO's zeer betrouwbare BE-trekkers. De uit te voeren transporten worden echter steeds zwaarder, waardoor nu een bewuste keuze is gemaakt voor een X-WAY 6x2 bakwagen.
  Lees meer
 • IVECO Daily 35C16 afgeleverd aan Vlutters Tools & Safety

  IVECO Schouten Alblasserdam heeft onlangs een IVECO Daily 35C16 afgeleverd bij de vestiging van Vlutters in Zwijndrecht. De IVECO Daily 35C16 wordt ingezet als verkoopwagen. Met de 3.0 liter motor, een vermogen van 160 pk én een lichtgewicht gesloten laadbak, brengt het voertuig de producten van Vlutters met het grootste gemak naar de klant, waar dan ook!
  Lees meer
 • Nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Marine Care International

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft onlangs een splinternieuwe Fiat Ducato mogen overhandigen aan Marine Care International. Deze nieuwe Ducato is ter vervanging van hun eerdere Fiat Ducato uit 2019 die inmiddels al 305.500 kilometer op de teller heeft staan.
  Lees meer
 • IVECO Schouten Spijkenisse levert 2 Fiat Ducato’s aan Pizza Fresca

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft met trots 2 exemplaren van de Fiat Ducato serie 8 3,5T L4H2 2.2MJ 160pk M/T afgeleverd aan Pizza Fresca. Dit gepassioneerde bedrijf bezorgt al meer dan 11 jaar de beste pizza's bij hun klanten thuis. Of je nu in Hellevoetsluis of daarbuiten woont, Pizza Fresca komt graag langs met hun heerlijke pizza's!
  Lees meer
 • BEL Wegenbouwservice ontvangt nieuwe Fiat Doblo L1H1 met extra opties

  BEL Wegenbouwservice, gevestigd in Etten-Leur, heeft onlangs een nieuwe Fiat Doblo L1H1 in ontvangst genomen. Deze Doblo is voorzien van extra opties en is afgeleverd door IVECO Schouten Etten-Leur.
  Lees meer
 • Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt ontvangt nieuwe Fiat Ducato L2H2 van IVECO Schouten

  Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt uit Oost-Souburg heeft onlangs een nieuwe Fiat Ducato L2H2 in ontvangst mogen nemen van IVECO Schouten. Ondanks dat de levering vanuit de fabriek enige vertraging opliep, is de bestelwagen precies volgens de wensen van de klant geleverd. Dit toont aan dat IVECO Schouten zeer betrokken is bij de behoeften van haar klanten.
  Lees meer
 • Vekor ontvangt twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H2

  Vekor uit Etten-Leur heeft recentelijk twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H2 in ontvangst genomen. Deze voertuigen waren eind 2022 bij onze vestiging in Etten-Leur binnengekomen en konden snel worden afgeleverd aan de klant.
  Lees meer
 • Vijf elektrische Fiat bestelwagens voor e-Busje.nl

  e-Busje.nl, een autoverhuurbedrijf dat zich richt op duurzame mobiliteit, heeft vijf nieuwe elektrische Fiat bestelwagens ontvangen. Het bedrijf is de eerste autoverhuurder die uitsluitend elektrische voertuigen aanbiedt en wil bijdragen aan een duurzamere wereld door bedrijven en particulieren de mogelijkheid te bieden elektrische busjes te huren. De directeur, Sander Kuperus, benadrukt het belang van elektrificatie voor een duurzamere toekomst.
  Lees meer
  IVECO Schouten e-Busje.nl nieuwe elektrische bedrijfswagens
 • VDW Bestratingen investeert in duurzaamheid met de nieuwe Fiat eScudo

  Wat een geweldig mooie aflevering van een Fiat eScudo aan VDW Bestratingen! Deze volledig elektrische Fiat eScudo is precies zo aangekleed als de klant het wilde, met onder andere sidebars, een pushbar, een zonneklep met verlichting, LED flitsers voor en achter en een afgewerkte laadruimte. Bovendien heeft deze Fiat eScudo dikke wielen en is de carrosserie in de huiskleur van de klant gespoten.
  Lees meer
 • Gemeente Utrecht neemt 2 e-Ducato’s met zijladers in gebruik

  Onze vestiging in Utrecht heeft recent 2 keer een Fiat e-Ducato met zijladers en achterover kiepende laadbak mogen afleveren aan Gemeente Utrecht. Deze e-Ducato's hebben een accupakket van 47kWh met snellader en zijn uitgerust met onder andere een 360 graden camera systeem, flitsers voor- en achterzijde en parkeersensoren. de zijladers zijn van Karhof en de achterover kiepende laadbak is van EcoTrommel.
  Lees meer