Van professionals, voor

PROFESSIONALS

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • 2x Fiat Ducato Serie 8 voor Gebr. Weststrate

  Gebr. Weststrate uit Krabbendijke heeft onlangs de eerste van in totaal twee nieuwe FIAT Ducato’s Serie 8 L2H2 in ontvangst genomen. Gebr. Weststrate B.V. is al sinds 1929 actief in de landbouw. Sindsdien is het bedrijf uit Krabbendijke uitgegroeid tot een van de grootste landbouwmechanisatiebedrijven in Zeeland. Ook voor tuin- en parkmachines, heftrucks, veeg- en […]
  Lees meer
 • Fiat Talento 170 pk voor De Perfecte Vloeren

  De Perfecte Vloeren uit Rotterdam heeft recent een nieuwe Fiat Talento 170 pk met automaat in gebruik genomen. Deze prachtige Fiat Talento met dubbele cabine is afgeleverd door onze vestiging in Alblasserdam. De Perfecte Vloeren is een ervaren innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van gietvloeren, grindvloeren en mortelvloeren. Door het vakmanschap en […]
  Lees meer
 • Vonk B.V. neemt nieuwe Fiat Ducato bestelwagen in gebruik

  IVECO Schouten Spijkenisse heeft recent deze prachtige Fiat Ducato bestelwagen afgeleverd aan Vonk B.V. uit Piershil.
  Lees meer
 • Hoveniers- en stratenmakersbedrijf Randstad kiest voor de Fiat Talento

  Hoveniers- en stratenmakersbedrijf Randstad heeft onlangs gekozen voor een Fiat Talento bij IVECO Schouten Alblasserdam. Eerder kozen zij ook al voor een Fiat Ducato, deze Talento komt het team versterken. De Talento is handgeschakeld en beschikt over 146 pk.
  Lees meer
 • Whole Trading Holland kiest opnieuw voor IVECO Schouten

  IVECO Schouten Alblasserdam heeft recent een Fiat Professional Doblò Cargo mogen afleveren aan Whole Trading Holland. De nieuwe vertegenwoordigster gaat in deze nieuwe aanwinst rijden. Vorig jaar heeft Albasserdam ook al een Ducato mogen leveren. Deze Doblò Cargo is handgeschakeld en heeft 96 pk.
  Lees meer
 • Fiat Doblo voor A.M. Bruinsma BV | Handel en Scheepvaart

  IVECO Schouten vestiging Alblasserdam heeft recent een Fiat Doblo afgeleverd aan A.M. Bruinsma uit Zwijndrecht. Het Handel en Scheepvaart bedrijf nam eerder al twee Fiat Talento bedrijfswagens in gebruik.
  Lees meer
 • Hoveniersbedrijf Maarten Franken neemt 170pk sterke Talento in gebruik

  IVECO Schouten vestiging Spijkenisse mocht recent een prachtige Fiat Talento dubbel-cabine afleveren aan Hoveniersbedrijf Maarten Franken uit Capelle aan den IJssel. Deze Talento is uitgerust met een krachtige twee liter dieselmotor met 170 pk vermogen en een koppel van 380 Nm!
  Lees meer
 • Prachtige Talento 170 pk automaat voor Van Vugt Verkeersopleidingen

  Rijbewijs BE halen in stijl? Dat kun nu bij Van Vugt Verkeersopleidingen! Onze vestiging in Amsterdam mocht onlangs deze 170 pk sterke Fiat Talento dubbel-cabine met automaat afleveren. De combinatie zilver met rode accenten staat de auto goed!
  Lees meer
 • 2x Fiat voor Van Dijk geo- en milieutechniek b.v.

  Onlangs heeft onze vestiging in Utrecht een Fiat Talento en een Fiat Ducato mogen leveren aan Van Dijk geo- en milieutechniek b.v. De Fiat Ducato L1H1 heeft een 2.3 liter MultiJet motor met 120 pk. De Fiat Talento L1H1 heeft ook 120 pk en is een SX uitvoering.
  Lees meer
 • MDN Transport kiest voor Fiat Talento met DCT-automaat

  Onze vestiging in Etten-Leur heeft onlangs deze dikke Fiat Talento afgeleverd. MDN Transport uit Breda heeft onlangs de sleutels in ontvangst genomen van onze FIAT Talento L2H1 demo met 170pk, DCT-automaat en luxe dubbele cabine.
  Lees meer