IVECO

26 x IVECO S-WAY NP

Verhagen Transport

Verhagen Transport neemt 26 IVECO S-WAY’s op LNG in gebruik

Verhagen Transport heeft 26 IVECO S-WAY’s LNG aangeschaft, waarvan de laatste recentelijk is afgeleverd. 26 IVECO S-WAY’s in 11 verschillende kleuren maken de wegen een stuk kleuriger!

Als de IVECO S-WAY NP’s maximaal zijn beladen wordt een CO2 reductie gerealiseerd van maar liefst 35 procent per vervoerde bloemenkar. Dit is onder andere de reden dat Verhagen heeft gekozen voor deze IVECO’s op LNG. Ron Verhagen: “Als transporteur moet je investeren in innovaties om te verduurzamen!”

Verhagen Transport Aalsmeer

Verhagen is een jong transportbedrijf met als core business het dagelijks vervoeren van bloemen en planten van diverse bloemenveilingen, Nederlandse kwekers en exporteurs naar bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk.

26 x IVECO S-WAY Natural Power

De IVECO S-WAY LNG-Trucks van het bedrijf uit Aalsmeer zijn allemaal voorzien van een kleurrijke boodschap om te benadrukken dat de exporteur en transporteur samen moeten werken om transport in de bloemenbranche te verduurzamen.

IVECO Schouten wil Verhagen Transport bedanken voor deze mooie opdracht en wenst de chauffeurs van de nieuwe S-WAY’s veel veilige en duurzame kilometers toe!

S-WAY NP Verhagen Transport S-WAY NP Verhagen Transport S-WAY NP Verhagen Transport