IVECO

Daily

Verse Boerderij Friet

IVECO Daily koelwagen voor Verse Boerderij Friet

Onze vestiging in Spijkenisse heeft recent deze nieuwe IVECO Daily 35S16 Hi-Matic koelwagen uit voorraad geleverd aan Verse Boerderij Friet. Het bedrijf uit Goudswaard nam afgelopen jaar ook een IVECO Daily met 3500PLUS systeem en koellaadbak in gebruik.

Verse Boerderij Friet

Op de uiterste westpunt van de Hoeksche Waard, gelegen aan het Haringvliet, ligt Goudswaard. Het dorp waar in 1930 Boerderij Veerman werd opgericht. Inmiddels bekend in de regio en gelegen op de mooiste plek die familie Veerman zich maar kan wensen!

Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door Adriaan en Pieter Veerman, zij zijn de zoons van Cees Veerman, voormalig minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (CDA). Als doorgewinterde akkerbouwers zijn, Adriaan en Pieter, dan ook al van jongs af aan te vinden op de grond die ze zo lief is. Waar ze dan vooral mee bezig zijn? Reguliere akkerbouw en, sinds 2014, het verbouwen van dé perfecte frietaardappelen! Meer informatie vindt u op: www.verseboerderijfriet.nl.

IVECO Schouten Spijkenisse wenst de mensen van Verse Boerderij Friet weer veel fijne kilometers met hun nieuwe IVECO Daily koelwagen!

Nieuwe Daily koelwagen voor Verse Boerderij Friet