Fiat

Ducato

Vekor

Vekor ontvangt twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H21 maart 2023

Vekor uit Etten-Leur heeft recentelijk twee nieuwe Fiat Ducato’s L3H2 in ontvangst genomen. Deze voertuigen waren eind 2022 bij onze vestiging in Etten-Leur binnengekomen en konden snel worden afgeleverd aan de klant.

Klantgericht en allround vakmanschap bij Vekor

Vekor is een jonge en dynamische onderneming die staat voor allround vakmanschap. Door een klantgerichte benadering biedt het bedrijf totaaloplossingen op het gebied van onderhoud, reparatie en keuring van alle soorten en merken reinigingsmachines. Vekor verzorgt ook montagewerkzaamheden van dispensers voor toilet- en persoonlijke hygiëne en het installeren, afstellen en onderhoud van vele soorten doseerunits.

Brede service van Vekor

Veel bedrijven maken al gebruik van de brede service van Vekor. Voor sommige bedrijven is dit als aanvulling op hun eigen technische dienst, terwijl anderen hun volledige technische service bij Vekor onderbrengen. Vekor draagt neutrale bedrijfskleding en gebruikt bedrijfsbussen zonder reclame, waardoor zij uit naam van elke groothandel en/of importeur service kunnen leveren en de identiteit van de opdrachtgever gewaarborgd blijft.

Bedankt Frits en Marco!

Wij willen Frits en Marco nogmaals bedanken voor hun opdracht en wensen hen veilige kilometers toe in hun nieuwe Fiat Ducato’s L3H2!