Fiat

eScudo

VDW Bestratingen

VDW Bestratingen investeert in duurzaamheid met de nieuwe Fiat eScudo14 december 2022

Wat een geweldig mooie aflevering van een Fiat eScudo aan VDW Bestratingen! Deze volledig elektrische Fiat eScudo is precies zo aangekleed als de klant het wilde, met onder andere sidebars, een pushbar, een zonneklep met verlichting, LED-flitsers voor en achter en een afgewerkte laadruimte. Bovendien heeft deze Fiat eScudo dikke wielen en is de carrosserie in de huiskleur van de klant gespoten.

In de cabine van de eScudo vind je allerlei handige opties om de rit lekker comfortabel te maken, zoals airconditioning, regen- en lichtsensoren, lane departure warning, navigatie en verkeersbordherkenning. Met het 75 kWh accupakket heeft deze Fiat eScudo een heel ruime actieradius.

VDW Bestratingen is een bedrijf gespecialiseerd in grondwerk, sierbestrating en tuinaanleg voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van haar werk en de persoonlijke benadering van klanten. Er wordt altijd een passend en persoonlijk advies gegeven. Of het nu gaat om een kleine tuin of een groot parkeerterrein, VDW Bestratingen staat altijd klaar om de wensen van de klant te verwezenlijken.

We willen VDW Bestratingen bedanken voor de aankoop van deze gave eScudo. We hopen dat ze er veel plezier aan zullen beleven! Deze Fiat eScudo is afgeleverd door onze vestiging in Nijmegen.