Fiat Professional

Talento

Van Herk Bouw

Talento voor Van Herk Bouw

IVECO Schouten heeft onlangs een prachtige Fiat Talento geleverd aan Van Herk Bouw BV. Het betreft een luxe Talento SX uitvoering en met de stoere zwarte lichtmetalen velgen is dit een mooie verschijning.

Oprichter en eigenaar van Van Herk Bouw BV is Henry van Herk. Hij heeft zijn ruime ervaring in de bouwsector vertaald naar een klantgerichte organisatie. Dat wil zeggen; wensen van de klant staan centraal. Als opdrachtgever weet u van het begin af aan waar u aan toe bent. Ze werken vanuit een no-nonsense mentaliteit; overleggen, houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en maken duidelijke afspraken. Zij streven er altijd naar u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Kijk voor meer informatie op: www.vanherkbouw.nl.

Waarom de Talento?
Ter vervanging was Van Herk Bouw BV op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen. Onder andere door de ruime (6m3) en toegankelijke laadruimte met doorlaadfunctie, de sterke en zuinige MJTD motor, was de keuze voor de Talento snel gemaakt. Dankzij onze ruime voorraad was het gewenste voertuig direct beschikbaar en konden ze ook vrij snel met deze auto de weg op. We wensen Van Herk Bouw BV veel werkplezier met deze mooie Fiat bedrijfswagen!

New call-to-action