Fiat Professional

Talento

TOS Ontstoppings Service

Talento voor TOS Ontstoppings Service

TOS Ontstoppings Service heeft recent een nieuwe Fiat Talento Pro Edition in gebruik genomen. De Talento is door Snoeks Automotive omgebouwd naar een dubbele cabine. Daarnaast is hij door KCN Automotive onder handen genomen, waar de laadruimte van de Talento volledig is ingericht.

TOS Ontstoppings Service en erkend loodgietersbedrijf is een gerenommeerd familiebedrijf in Hoogvliet welke al ruim 25 jaar haar diensten en service levert aan haar klanten. TOS is vooruitstrevend en maakt gebruik van de modernste technologie als het gaat om goed rioolbeheer. Het bedrijf staat open voor nieuwe ideeën. Innovatie vind plaats op het juiste moment zodat het bedrijf verantwoorde oplossingen voor haar klanten en het milieu kan bieden. Door goed te luisteren naar de klant kan TOS de juiste dienstverlening en economisch de meest zinvolle oplossing aanbieden. Meer informatie vindt u op: www.tostotaal.nl.

Schouten Spijkenisse wenst de medewerkers van TOS Ontstoppings Service veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat Talento!