Fiat Professional

Talento

Restaurant Groenland

Talento voor Restaurant Groenland7 november 2018

Schouten Utrecht heeft recent weer een mooie Fiat Talento af mogen leveren. De lichtmetalen velgen en de sidebars geven deze auto net iets extra’s qua uitstraling.

Restaurant Groenland in Driebergen

Eigenaar en gastheer Niels Oosthoek startte Restaurant Groenland in 2003. Vanaf de oprichting kookt Groenland met biologische ingredi├źnten en werkt samen met lokale producenten voor de mooiste producten. Leveranciers ondersteunen een milieuvriendelijke en moderne bedrijfsvoering. Alles bij Groenland op de menukaart is huisgemaakt. Ook denkt Groenland aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Zo zijn de muren opgetrokken uit leem en de open haard bij de entree is behalve een sfeermaker ook functioneel, want boven de haard bevindt zich een rvs-tank met water. Het verwarmde water stroomt door de lemen muren van het restaurant en is zo voor Groenland een eigen warmtebron. Meer informatie vind je op www.restaurantgroenland.nl.

Waarom de Talento?

Voor het koken op locatie was Restaurant Groenland op zoek naar een vervanger voor hun Fiat Doblo. Vanwege de extra lange laadruimte (tot 4,15 m) en de 3 zitplaatsen is de keus op de Talento gevallen. Dankzij de 125pk krachtige dieselmotor, luxe uitrusting en de scherpe prijs is de Pro Edition een mooie aanbieding en paste deze perfect bij Restaurant Groen.

Wij wensen Niels veel (werk)plezier met deze prachtige bedrijfswagen!