Fiat Professional

Talento

Hoogwerkerverhuur van der Voort

Talento voor Hoogwerkerverhuur van der Voort

Schouten Utrecht heeft onlangs een wel heel opvallende Fiat bedrijfswagen geleverd, een Talento SX in de kleur geel aan Hoogwerkerverhuur van der Voort B.V.

Hoogwerkerverhuur van der Voort B.V. is in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autohoogwerker verhuurbedrijven van Nederland waardoor het wagenpark is uitgegroeid tot ruim 80 autohoogwerkers. De laatste jaren zijn zij ons gaan specialiseren op het gebied van het verhuren voor langere tijd zonder bediening en met haar autoschaarhoogwerkers in het onderhoud aan tunnels, VRI’s en ANWB borden. Het bedrijf uit Nieuwegein verhuurt autohoogwerkers van 7 meter tot en met 57 meter, waarnaast zij natuurlijk ook hoger kunnen aanbieden. Tevens behoren zelfrijdende hoogwerkers ook tot deze mogelijkheid. Het is mogelijk om een hoogwerker te huren inclusief of exclusief chauffeur. Kijk voor meer informatie op www.hoogwerkers.nu.

Deze auto zal ingezet worden als serviceauto. Van der Voort was al bekend met de Fiat Talento en deze goede ervaring heeft doen besluiten om weer voor deze auto te kiezen. Wij wensen Hoogwerkerverhuur van der Voort veel fijne kilometers met deze mooie bedrijfswagen!