Fiat Professional

Talento

Behangersbedrijf M. Th. den Daas

Talento dubbel-cabine voor Den Daas Behang21 november 2018

Schouten Utrecht heeft recent een zeer luxe en mooie Fiat Talento met dubbele cabine afgeleverd aan Behangersbedrijf M. Th. den Daas uit Wijk bij Duurstede.

Behangersbedrijf M. Th. den Daas heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het behangwerk. Allerlei projecten zijn door het behangersbedrijf uitgevoerd. Van klein tot groot. Kwalitatief hoogstaand vakwerk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatiewerkzaamheden. Ook voor de particulier wordt het behangwerk voor een betaalbare prijs vakkundig aangebracht. Behang is er in vele soorten en maten, voor alle materialen van wandbekledingen kunt u bij hen terecht, zij leveren alle merken. In glasvlies (ook wel scan genoemd) zijn ze gespecialiseerd. Daarnaast hebben ze niet de onkosten van een winkel of winkelpersoneel waardoor zij scherp kunnen offreren.

Waarom de Talento?
Behangersbedrijf M. Th. den Daas reed in volle tevredenheid met de Fiat Scudo. Tijdens het offertetraject was de keus daardoor al snel gevallen op zijn opvolger, deze prachtige Talento. Wij wensen Dhr. Den Daas veel plezier met deze Italiaanse bedrijfswagen!