Fiat

Ducato

Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt

Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt ontvangt nieuwe Fiat Ducato L2H2 van IVECO Schouten2 maart 2023

Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt uit Oost-Souburg heeft onlangs een nieuwe Fiat Ducato L2H2 in ontvangst mogen nemen van IVECO Schouten. Ondanks dat de levering vanuit de fabriek enige vertraging opliep, is de bestelwagen precies volgens de wensen van de klant geleverd. Dit toont aan dat IVECO Schouten zeer betrokken is bij de behoeften van haar klanten.

Maatwerk voor Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt

De nieuwe Fiat Ducato L2H2 is op maat gemaakt voor Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt, om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke behoeften van dit bedrijf. De klant heeft enige tijd moeten wachten op de levering van de bestelwagen, maar de perfecte uitvoering laat zien dat het het wachten waard was. De nauwkeurige afstemming tussen IVECO Schouten en de klant heeft geresulteerd in een bestelwagen die precies aan de vereisten van Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt voldoet.

Geen extra kosten voor de klant

Ondanks dat de fabrikant gedurende de leveringsperiode prijsverhogingen heeft doorgevoerd, heeft de klant geen extra kosten hoeven te maken dankzij het gunstige prijsbeleid van IVECO Schouten. Dit betekent dat de klant niet alleen een op maat gemaakte bestelwagen heeft ontvangen, maar ook nog eens voor een voordelige prijs.

Veilig op weg met de ‘klusbus’

Wij wensen Richard de Waardt veel veilige kilometers toe met de nieuwe ‘klusbus’. Dankzij de goede samenwerking tussen Metsel- en Afbouwbedrijf De Waardt en IVECO Schouten kan de klant nu met een gerust hart de weg op gaan en zijn klussen naar behoren uitvoeren.