Fiat Professional

Ducato

Van der Vlist Beheer

Ducato voor Van der Vlist Beheer2 november 2018

Schouten Utrecht heeft onlangs een bijzondere Ducato geleverd aan Van der Vlist beheer BV. Buiten het feit dat het een Heavy met de krachtige 177 PK motor betreft, zijn bijna alle opties bij besteld. Zoals bijvoorbeeld luchtvering, lichtmetalen velgen, zwarte accenten in de grille, koplampsproeiers, etc.

Van der Vlist beheer BV

Deze nieuwe auto voor de heer Van der Vlist zal vaak op en neer naar Frankrijk rijden, daar heeft hij namelijk een camping gelegen bij De Haute Vienne. In het hoogseizoen is het altijd 6 weken vol. Daarnaast is er hij vol actief met het verkopen en opzetten van Safari Tenten inclusief meubilair. Hier zal deze Ducato ook voornamelijk voor gebruikt gaan worden. In heel Europa worden deze tenten geleverd en zelfs voor het tv-programma “Helemaal het einde” mocht de tenten van Safari Lodge tent worden geleverd en opgebouwd. Kijk voor meer informatie op www.bellegarde.info en www.safarilodgetent.eu.

Waarom de Ducato?

De heer Van der Vlist reed al in grote tevredenheid met de Fiat Ducato. Door de sterke en betrouwbare Multijet motor, de praktische en ruime laadruimte en door de vele kilometers die gereden worden is de keus weer op deze prachtige bedrijfswagen gevallen. Wij wensen dhr. Van der Vlist weer veel prettige en veilige kilometers met de Fiat Ducato!