Onze medewerkers beleven plezier in het rijden

Ducato

Q4U Bouwconsultants

Ducato Pro Edition voor Q4U Bouwconsultants2 november 2018

Schouten Utrecht heeft recent een nieuwe Fiat Ducato L2H2 Pro Edition geleverd aan Q4U Bouwconsultants uit Haastrecht. Deze Ducato oogt extra stoer met de zwarte lichtmetalen velgen.

Q4U Bouwconsultants

Q4U Bouwconsultants is opgericht in 1998. Naast 15 jaar ervaring binnen het bedrijf werken zij met specialisten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de bouw en advies wereld. De medewerkers worden zowel via interne als externe opleidingen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van bouwen en regelgeving.
Inmiddels hebben zij vaste relaties met toonaangevende opdrachtgevers via ontwikkelaars en gemeentes dan wel gemeentelijke instanties. Uiteraard werken zij ook op kleinschalige projecten van particulieren dan wel Midden Klein Bedrijven. Het motto is dan ook: Van dakkapel tot wolkenkrabber!

Q4U Bouwconsultants  verzorgt het gehele traject, van plan naar realisatie, naar beheer en onderhoud tot einde exploitatie. Het gaat tenslotte om “QUALITY FOR U” oftewel “KWALITEIT VOOR U” met één partner als adviseur. Kijk voor meer informatie op www.q4u.nl.

Waarom de Ducato?

Ter uitbreiding was Q4U Bouwconsultants op zoek naar bedrijfswagen met stahoogte. Deze bedrijfswagen zal ingezet worden als mobiele werkplek, de praktische laadruimte past hier perfect bij. De zeer scherpe prijs en luxe opties van de Pro Edition maakte dat de keus snel is gevallen op de Fiat Ducato. Wij bedanken Arjo Smith en wensen de berijder veel werkplezier met deze Fiat Ducato Pro Edition!