Fiat

Doblo

BEL Wegenbouwservice

BEL Wegenbouwservice ontvangt nieuwe Fiat Doblo L1H1 met extra opties6 maart 2023

BEL Wegenbouwservice, gevestigd in Etten-Leur, heeft onlangs een nieuwe Fiat Doblo L1H1 in ontvangst genomen. Deze Doblo is voorzien van extra opties en is afgeleverd door IVECO Schouten Etten-Leur.

Nieuwe Fiat Doblo L1H1 met extra opties

BEL Wegenbouwservice heeft onlangs een nieuwe Fiat Doblo L1H1 in ontvangst genomen. De klant heeft gevraagd om extra ruiten in beide achterdeuren, de rechter zijschuifdeur en de tussenwand. Deze aanpassingen zorgen voor meer lichtinval en een ruimtelijker gevoel in de laadruimte.

Over BEL Wegenbouwservice

BEL Wegenbouwservice begrijpt als geen ander dat kwaliteit en flexibiliteit van cruciaal belang zijn in de wegenbouw. Sinds de oprichting in 1980 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een dynamische, zelfstandig opererende onderneming waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Met vestigingen in Nederland, België en Tsjechië bedient BEL Wegenbouwservice zowel de nationale als de internationale markt. Het bedrijf voert verschillende activiteiten uit, zoals frezen, zagen, boren en koudrecycling.

Klanttevredenheid staat voorop

BEL Wegenbouwservice heeft een sterke focus op klanttevredenheid. Het bedrijf streeft ernaar om opdrachten op tijd en binnen budget af te ronden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk. Dit heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf en de uitbreiding naar internationale markten.

Bedankt voor de opdracht

Tot slot wil IVECO Schouten Kees de Peijper hartelijk bedanken voor de opdracht en wij wensen hem veel veilige en comfortabele kilometers toe in zijn nieuwe FIAT Doblo L1H1. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de uitbreiding van het wagenpark van BEL Wegenbouwservice en hopen in de toekomst opnieuw zaken met hen te kunnen doen.