Fiat Professional

5 x Fiat

Stravers Torenkranen

5 x Fiat voor Stravers Torenkranen

IVECO Schouten Veghel levert vijf Fiat bedrijfswagens aan Stravers Torenkranen B.V.

Stravers Torenkranen B.V. uit Veghel ofwel STK is een allround-specialist in torenkranen. Zij zijn een VCA Petrochemie-gecertificeerde totaalaanbieder en actief over de hele wereld. Parate technische kennis van alle vooraanstaande merken torenkranen en dealer van Terex Comedil voor de Nederlandse markt maakt STK tot een professionele partij om mee te werken.

Met de aanschaf van vijf nieuwe bedrijfswagens bij IVECO Schouten Veghel is het wagenpark van Stravers Torenkranen B.V. onlangs uitgebreid. IVECO Schouten Veghel leverde drie Fiat Ducato’s en twee Fiat Doblo’s aan eigenaar Berry Stravers. Ieder voertuig werd naar eisen en wensen van de klant gereed gemaakt en geleverd.

De relatie tussen Stravers Torenkranen en IVECO Schouten gaat al langer terug. “Wij hebben de bestelwagens en trailers van STK in onderhoud en onze samenwerking verloopt heel prettig. We proberen altijd mee te denken en leveren service op maat,” aldus Gerwin Buijtels, sales manager van Schouten Veghel. “Dit is een mooi voorbeeld hoe belangrijk de werkplaats kan zijn voor verkoop, doordat de klant tevreden is over de geleverde service en hier vertrouwen in heeft is deze levering een feit!”