Schouten Camperservice

Camperservice

Schouten Camperservice is onderdeel van IVECO Schouten. Schouten is officieel sales- en after-salesdealer van de merken Fiat Professional en IVECO. Met 11 locaties verspreid over Midden-Nederland is er altijd een Schouten Camperservice-locatie bij u in de buurt.

camper service schoutenSchouten Camperservice biedt onderhoud en reparatie aan alle merken en modellen campers, ongeacht het bouwjaar of het type camperopbouw. Onze werkplaatsen zijn ruim opgezet waardoor er voor elk model en elk type camper voldoende ruimte is. We beschikken op elke locatie over het juiste materiaal en gereedschap om zowel de onder- als de bovenbouw van uw camper van het juiste onderhoud te voorzien.

 

Wat Schouten Camper Service voor u kan betekenen

Met 11 locaties biedt Schouten Camper Service altijd een locatie voor reparatie bij u in de buurt. Alle werkplaatsen zijn officieel (service)dealer van IVECO. In Almkerk, Etten-Leur, Nijmegen en Utrecht zijn wij ook officieel (service)dealer Fiat Professional. Op deze vestigingen kunnen wij ook alle werkzaamheden conform de garantievoorwaarden uitvoeren voor de betreffende merken.

Wij zijn ISO 9001 & 14001 gecertificeerd en wij werken met hoge kwaliteit in service en altijd met oog voor het milieu. Er werken louter geschoolde en gekwalificeerde technische specialisten aan uw voertuig.

Acties

Er zijn regelmatig acties rondom service en onderhoud van uw camper. Zo kunnen NKC leden kortingen krijgen, of krijgt u een give-away wanneer u onze werkplaats bezoekt. Deze acties veranderen regelmatig, dus kijk op de website van Schouten Camper Service voor de laatste updates.

Ook biedt Fiat speciale tarieven aan voor complete onderhoudspakketten, onder de naam Fiat Camper Care. Meer informatie en prijzen vind u op ook op de website van Schouten Camper Service.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door 088 114 8000 te bellen of via onderstaand formulier een onderhoudsaanvraag in te dienen: dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer informatie over alle services en reparaties die wij voor uw camper aanbieden, kunt u naar de speciale website voor de camper service: www.schoutencamperservice.nl/

Ga naar www.schoutencamperservice.nl