Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Van Zandwijk Autotransport door heel Europa met een nieuwe IVECO car transporters


Auto transport bedrijf van Zandwijk uit Veen bestaat al ruim 50 jaar. Ooit begonnen met één enkele vrachtwagen met oplegger, een flinke dosis lef en dito uithoudingsvermogen. Van Zandwijk senior begon met zijn vrouw aan een avontuur waar hij nooit spijt van heeft gekregen. Toen vooral met repartering van gestrande auto’s, maar inmiddels uitgegroeid tot internationaal export voor autotransport.

Zoon Leonard zwaait nu de scepter over 30 medewerkers waarvan 25 chauffeurs. Waar senior het nog moest hebben van mond tot mond reclame is auto transport van Zandwijk inmiddels een begrip geworden binnen de branche. “Vanuit heel Nederland worden we benaderd. Als logistieke onderneming zijn we dagelijks op weg in Nederland én Europa. We regelen vervoer van personenauto’s en lichte bedrijfswagens waarbij we een hoog serviceniveau bieden.”

Hoe komt het toch dat het familiebedrijf zo gegroeid is de laatste jaren? Leonard : “Wij weten van aanpakken, afspraak is afspraak bij ons.” Met deze instelling heeft van Zandwijk zich goed op de kaart weten te zetten. Het bedrijf biedt transport voor particulier en bedrijf en kiest daarbij de beste vervoersoplossing. Zo worden auto’s veilig en zonder problemen getransporteerd naar de gewenste locatie.

Of het nu gaat om een lang gekoesterde oldtimer die opgehaald moet worden of een handelspartij, het transport gebeurt zorgvuldig en met kennis van het internationale wegennetwerk. Efficiënter kan niet! Leonard: “We hebben vier man op de planning, zij schakelen continue met de chauffeurs.” Het is hem met de paplepel ingegoten. Als klein ventje liep hij al met zijn vader mee en later was het vanzelfsprekend dat Leonard meedraaide in het bedrijf. Op de vraag of hij het bedrijf wel over wilde nemen van zijn vader? “Ik heb daar geen seconde over na hoeven denken.”

Nieuwe car transporters
Met de aanschaf van twee IVECO Stralis 420pk car transporters en een Daily Hi-Matic is het wagenpark van Van Zandwijk wéér een stukje groter geworden. Heel wat IVECO’s sieren het wagenpark dat er keurig onderhouden bij staat. Van Zandwijk is al jarenlang vaste klant bij IVECO Schouten Almkerk. “Ons DNA komt overeen, net als wij zijn zij een familiebedrijf dat van aanpakken weet en een flinke groei heeft doorgemaakt.”

Over de aanschaf van de Daily zegt Leonard: “De Daily zetten we in voor spoedklussen of voor gesloten vervoer. Dat betreft vaak exclusieve auto’s die niet nat mogen worden bijvoorbeeld.”

Nieuw pand aan de Veensesteeg
Als klap op de vuurpijl werd op 20 januari 2019 het nieuwe pand aan de Veensesteeg in Veen geopend. Een modern en ruim pand met voldoende parkeergelegenheid voor hun diverse wagenpark. De opening was druk bezocht door klanten, leveranciers en mensen van IVECO Schouten Almkerk. Familie Van Zandwijk mag trots zijn op hun prachtige bedrijf! IVECO Schouten Almkerk hoopt nog jarenlang samen te mogen werken met van Zandwijk en wenst hen vele veilige kilometers!