Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Profile Truckstar Festival 2023 | een korte terugblik1 augustus 2023

IVECO was er uiteraard weer bij tijdens de 41e editie van het Profile Truckstar Festival in Assen: hét grootste transportfestival van Europa. In de stand werd met zes bijzondere IVECO trucks, een gezellige chauffeursbar, vier Dakar simulatoren en een groot podium van Radio NL dé ultieme truckersbeleving gecreëerd. Of je nu lette op de chauffeur of chauffeuse, het bijbehorende gezin of andere truckliefhebbers en geïnteresseerden; iedereen had een lach op het gezicht en genoot zichtbaar van de aanwezigheid van IVECO op het festival. En dat was niet zonder reden.

Met de nieuwe IVECO S-WAY demo op de voorgrond van de stand, was het  – zelfs voor de onwetende bezoeker – meteen duidelijk dat IVECO voor meer staat dan kwaliteit alleen; het oog wil ook wat!

Over smaak valt niet te twisten en dat hoeft ook niet, voor elk wat wils. Traditiegetrouw waren zestig IVECO trucks verspreid over het circuit te bewonderen. Naast dit IVECO konvooi en de zes prachtige IVECO trucks op de stand, was er ook een IVECO S-WAY opgesteld om mee te strijden tijdens de showtruck verkiezingen, en niet zonder resultaat! De prachtige IVECO S-WAY sleper – in het thema van de Netflix serie Gomorra – van Transportbedrijf Weeda, viel dit jaar maar liefst twee keer in de prijzen. Zowel de eerste prijs Showtrucks Nationaal als de eerste prijs Interieur Nationaal ging naar deze bijzondere IVECO S-WAY met 570 pk.

Eerder dit jaar had de IVECO Powerstar van Janus van Kasteren Jr. al bewezen dat een IVECO truck zich in de schijnwerpers kan rijden. Janus won met zijn team én hun truck de Dakar Rally 2023. De IVECO Powerstar van Janus ontbrak dan ook niet tijdens dit festival op de IVECO stand. De aanwezigheid van Janus, collega coureur Mitchel van den Brink en de vier Dakar simulatoren, maakten de Dakar beleving helemaal af. De winnaars van de Meet & Greet met Janus en Mitchel hadden de tijd van hun leven. Een gesigneerd truck model houdt deze herinnering levend.

De IVECO crew heeft enorm genoten en wederom bevestigd gekregen dat IVECO, ook weg van huis, dé thuishaven is. We zien iedereen volgend jaar graag weer terug op dit mooie festival. In de tussentijd timmert IVECO verder aan de weg en blijven wij uw trouwe partner, zowel thuis als onderweg!

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.