Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Primeur in Amsterdam!3 april 2024

Afezo neemt de allereerste 100% elektrische 3,5 ton Chassis-Cabine in gebruik

IVECO Schouten feliciteert Afezo B.V. met de primeur van de allereerste 100% elektrische 3,5 ton Chassis-Cabine die in Amsterdam rijdt. Deze mijlpaal markeert niet alleen een belangrijke stap voorwaarts in duurzaam transport, maar ook een toewijding aan innovatie en groenere oplossingen in de transportsector.

Als erkend IVECO dealer, zijn wij verheugd onze klanten te mogen ondersteunen bij uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Hiervan is de recente aflevering van de IVECO eDaily door onze IVECO Schouten vestiging in Amsterdam een prachtig voorbeeld. Het gaat om de allereerste 100% elektrische 3,5 ton Chassis-Cabine voor de regio Amsterdam.

Met de inzet van IVECO’s elektrische Daily dragen we bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van het transport in de regio.

Afezo B.V. heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid. Met een focus op leidingwerk en rioleringen, speelt het bedrijf een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van essentiële infrastructuren. Met hun vermogen om snel en efficiënt te schakelen, met name in noodsituaties, heeft Afezo zich gevestigd als een betrouwbare partner in infrastructuur en ruimtelijke ordening. Van het aanleggen van nieuwe infrastructuren tot het uitvoeren van reparaties, Afezo staat bekend om hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Afezo’s keuze voor de IVECO eDaily Chassis-Cabine onderstreept hun streven naar duurzaamheid en innovatie. Door te investeren in een groene transportoplossing, draagt het bedrijf bij aan een gezonder leefklimaat voor de komende generaties en versterkt het haar positie in de regio. Als partner in mobiliteitsoplossingen staat IVECO Schouten klaar om Afezo hierbij te blijven ondersteunen.

Wij wensen Afezo veel werkgeluk met hun nieuwe IVECO eDaily, en kijken uit naar verdere samenwerkingen!