Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO Schouten NEN 9140 gecertificeerd!16 oktober 2023

Geen brandstof en tankstations, maar elektriciteit en laadpalen. Elektrificatie heeft toekomst. Ook IVECO heeft hierop geanticipeerd en unieke voertuigen ontwikkeld die volledig elektrisch zijn. De eDaily is inmiddels beschikbaar en ook de elektrische S-WAY zal niet lang meer op zich laten wachten.

Als dealer is IVECO Schouten maar wat trots op IVECO’s waardevolle bijdrage aan de elektrificatie van wegtransport. In de afgelopen periode is er daarom hard gewerkt aan het trainen van onze medewerkers en het eigen maken van alle specifieke werkmethoden. Dit om zeker te stellen dat er te allen tijde veilig gewerkt wordt.

We hebben ons verdiept in de NEN 9140 normering. Dit omdat het werken aan elektrische voertuigen niet zonder risico’s is. Het is van groot belang om bekend te zijn met alle eisen en richtlijnen omtrent veiligheid, en hiernaar te handelen. Door gebruik te maken van duidelijke werkprocedures en veiligheidsstappen te integreren in de werkprocessen, is IVECO Schouten helemaal klaar voor het werken aan IVECO’s unieke en innovatieve elektrische voertuigen.

Deze maand worden in opdracht van IVECO op al onze vestigingen NEN 9140 audits uitgevoerd. Dit gebeurt door een onafhankelijke partij en is bedoeld om de bevoegdheid te krijgen om aan elektrische voertuigen te mogen werken. De IVECO Schouten vestiging in Alblasserdam heeft deze audit als eerste Nederlandse IVECO dealer succesvol doorlopen en dat is gevierd!

Vol vertrouwen gaan wij de toekomst in. IVECO Schouten is er voor alle klanten, ongeacht de missie en aandrijftechniek. Veilig en verantwoord!