Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO S-WAY Ride & Drive dagen gaan van start!

De datums van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen zijn bekend! Het evenement voor de ondernemer én chauffeur start op 7, 8 en 9 november in Amsterdam. Het IVECO S-WAY konvooi vervolgt haar weg naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

De IVECO S-WAY is dé droomtruck van elke chauffeur. Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om de chauffeur alle comfort te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership. Het is echt je thuis weg van huis!

IVECO S-WAY Ride & Drive SCHOUTEN

I AM UNSTOPPABLE

De gehele IVECO familie staat voor je klaar! IVECO nodigt iedere ondernemer en chauffeur uit om in te stappen in de nieuwe S-WAY. Tijdens deze dagen hebben bezoekers de kans om zelf achter het stuur te kruipen en als een van de eerste het I AM UNSTOPPABLE gevoel te ervaren. De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven! Zo is er vermaak en vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Dit sfeervolle evenement mag je als ondernemer en chauffeur niet missen.

Aanmelden IVECO S-WAY Ride & Drive

De IVECO S-WAY Ride & Drive dagen vinden plaats op donderdagen van 14.00 tot 21.00 uur, vrijdagen van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Meld je nu HIER aan en ervaar de S-WAY zelf, want als chauffeur ben je niet te stoppen!

Amsterdam – 7, 8 & 9 november
IVECO Schouten
Bolstoen 1
1046 AS Amsterdam

Etten-Leur – 14, 15 & 16 november
DEBA Bedrijfswagens
Vossendaal 23
4877 AA Etten-Leur

Hoogeveen – 14, 15 & 16 november
Cornelis Bedrijfsauto’s
Stephensonstraat 19
7903 AS Hoogeveen

Tiel – 21, 22 & 23 november
IVECO Schouten
Marconistraat 20
4004 JM Tiel

Venlo – 28, 29 & 30 november
Charles Feijts Bedrijfswagens
Laurens Janszoon Costerstraat 53
5916 PR Venlo

IVECO S-WAY Ride & Drive dagen