Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO presenteert de nieuwe eDaily op de IAA

IVECO onthulde maandag 19 september de gloednieuwe eDaily tijdens de vakbeurs IAA Transportation in Hannover. De nieuwe eDaily is de elektrische tweelingbroer van de IVECO Daily. De eDaily is geschikt voor alle lichte bedrijfsvoertuig toepassingen en is beschikbaar als bestelwagen, cabine, crew cab, chassis cowl en minibus. Van 3,5 tot 7,2 GVW, in enkel- en dubbellucht versies, met een breed scala aan hoogte- en wielbasisopties.

Dankzij het modulaire accupakket is het mogelijk om een actieradius te kiezen dat het best bij uw bedrijf past. De eDaily is de enige elektrische bedrijfswagen met een laadvolume tot 20 m3, een laadvermogen tot 4,6 ton en een trekvermogen tot 3,5 ton.

Om de lancering van de eDaily te vieren, heeft IVECO ook haar logo op de motorkap vernieuwd. Dit nieuwe logo heeft lichtere, meer wendbare en meer dynamische letters.

De voorkant van de IVECO eDaily

eDaily is al te bestellen in heel Europa, met leveringen die begin volgend jaar gepland staan. Op een speciale website kunnen klanten de vele, op-maat-gemaakte functies bekijken, waaronder de eMission-simulator om de klant te helpen de beste configuratie voor hun missie te bepalen.

Het modulaire batterijpakket van de eDaily

U kunt ervoor kiezen de eDaily met 1, 2 of 3 batterijen uit te rusten. Het modulaire batterijpakket van FPT Industrial / Microvast 37 kWh beschikt over een eersteklas energiedichtheid (batterijvermogen van 265 Wh/kg) en 95% bruikbare energie. Bij het batterijpakket geldt een batterijgarantie van 8 jaar en tot 250.000 km. Hier is vervanging wanneer de capaciteit minder wordt dan 80% ook inbegrepen.

eDaily laadt op via openbare opladers, industriële en huishoudelijke stopcontacten. Oplaadmogelijkheden zijn onder meer 80 kW snelladen, waarmee in slechts 30 minuten een actieradius van 100 km kan worden bereikt. Het opladen kan volledig worden beheerd via een speciale app. De eDaily-oplaadpoort aan de voorkant maakt het gemakkelijk te gebruiken, ongeacht uit welke richting de kabel komt. Achter de schuifklep dat de stekker beschermt tegen water en stof, geven LED-indicatoren in één oogopslag de status en lading weer.

Wilt u meer weten over de nieuwe eDaily? Neem dan contact op!