Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy12 oktober 2022

IVECO onthulde op de IAA Transportation 2022 een nieuwe kleur die het logo voortaan zal gaan dragen. Deze kleur is gekozen om het merklogo de kracht van IVECO’s nieuwe ambitie aan te geven. De nieuwe kleur, Blue Energy, is een eigentijdse kleur die het merk associeert met kracht, dynamiek en digitale innovatie.

Naast dat het merk een nieuwe kleur heeft, is ook de pay-off veranderd. Van de oude pay-off: “Your partner for sustainable transport” voert IVECO voortaan een nieuwe slogan onder haar logo: “Drive the road of change.”

Deze veranderingen komen goed overeen met de toekomstvisie die IVECO presenteerde tijdens de IAA. Luca Sra, President Truck Business Unit IVECO Group zei hierover: “Wij bij IVECO willen de weg van verandering inslaan. We hebben onze toewijding versterkt om de samenleving vooruit te helpen door samen te werken met onze klanten en de transformatie van onze industrie te stimuleren. Om dit te doen, hebben we onze strategie heroriënteerd, onze vaardigheden uitgebreid en onze product- en servicebenadering opnieuw uitgevonden.”

De eerste stappen voor deze toekomstvisie zijn al gezet met de onthulling de eDAILY en de Nikola Tre BEV. Ook werd tijdens de IAA de bètaversie van de Nikola Tre-brandstofcel elektrische voertuig onthuld.