Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO lanceert vol trots de S-WAY3 juli 2019

IVECO lanceert de nieuwe IVECO S-WAY: de 100% verbonden langeafstandsvrachtwagen waar de chauffeur centraal staat. De IVECO S-WAY is het eerste voertuig in het nieuwe IVECO WAY zware gamma, ontwikkeld om een ​​compleet pakket aan functies en services te leveren die op de chauffeur zijn gericht, op duurzaamheid en op een geavanceerd niveau van connectiviteit waarmee nieuwe, op maat gemaakte services mogelijk worden gemaakt. Tijdens een groots evenement in Madrid, met wereldwijde leiderspartners Amazon, Shell en Microsoft, werd de IVECO S-WAY gelanceerd.

IVECO presenteerde vandaag haar nieuwe IVECO S-WAY zware voertuig voor missies onderweg in een mijlpaalconventie op het IFEMA-beurscentrum in Madrid, Spanje, aan haar dealernetwerk, haar verkopers, klanten en vertegenwoordigers van de internationale pers.

Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer van CNH Industrial, presenteerde de strategische visie en visie van CNH Industrial op het evenement, dat werd geopend door Gerrit Marx, President Commercial en Specialty Vehicles. Ook uitgenodigd om te spreken waren vertegenwoordigers van de wereldwijde marktleiders Amazon, Shell en Microsoft.

Tijdens het evenement zei Hubertus Mühlhäuser, CEO van CNH Industrial: “Binnen CNH Industrial maakt IVECO deel uit van iets groters en gebruikt het de synergiën binnen het grote geheel. Dit nieuwe Heavy Duty vlaggenschip is niet alleen een prestatie voor het merk IVECO, maar het is ook een belangrijke mijlpaal voor CNH Industrial.

Met deze lancering introduceert het merk zijn nieuwe IVECO WAY heavy-range, een sterke verschuiving naar het bieden van een geïntegreerde transportoplossing aan klanten, economisch en ecologisch duurzaam, waarbij de diensten rond het product belangrijker worden dan het product zelf. In zijn toespraak verklaarde Gerrit Marx: “We willen het gemakkelijkst om mee te werken en te innoveren zijn met Truck OEM voor onze leveranciers en klanten. Dit terwijl we onze voertuigen afstemmen op het leven van een chauffeur, wat vandaag meer is dan alleen maar de route die hij aflegt. Duurzaamheid heeft ook te maken met onze verantwoordelijkheid om deze baan, die cruciaal is voor onze samenleving, aantrekkelijker en leuker te maken … die verder gaat dan alleen het toevoegen van leer- en houttoepassingen.”

De nieuwe IVECO S-WAY range

IVECO S-WAY: de zware vrachtwagen van IVECO voor het volgende decennium

De IVECO S-WAY voert alle vooruitgangen van de vorige generaties door en voegt een nieuwe cabine toe die volledig is aangepast aan de behoeften van de chauffeur en de eigenaar. In het licht van de hevige concurrentie hebben logistieke operators een wagenpark nodig van topniveau met betrekking tot inzetbaarheidsduur, efficiëntie en productiviteit. De nieuwe IVECO S-WAY voldoet perfect aan deze vereiste en biedt een compleet pakket aan functies en services, ontwikkeld met aandacht voor de chauffeur, duurzaamheid en een nieuw niveau van connectiviteit gericht op het verlagen van de Total Cost of Ownership. Het is meer dan een product: het biedt een bedrijfsmodel dat de hele levenscyclus van het voertuig raakt en helpt de klanten van IVECO om aan de eisen van hún klanten te voldoen.

Het op de chauffeur gerichte ontwerp van de nieuwe cabine biedt eersteklas woon- en werkomstandigheden met een ruime omgeving, uitstekende ergonomie voor het rijden en een goed geplande indeling die functionaliteit combineert met comfort. Het ontwerp is ook gericht op de veiligheid van de chauffeur, waarbij hij veel beter zicht heeft rondom het voertuig onder alle omstandigheden.

Bij het opnieuw ontwerpen van de cabine vanaf de grond heeft IVECO alle kansen benut om kostenbesparingen en productiviteitswinsten te realiseren ten voordele van de winstgevendheid van de eigenaar. Het nieuwe ontwerp optimaliseert de aerodynamische prestaties, waardoor het uitstekende brandstofverbruik van het voertuig met maximaal 4% wordt verbeterd. Ook bijdragen aan de lage Total Cost of Ownership zijn ontwerpkenmerken zoals de meerdelige bumper die de reparatiekosten dramatisch verlaagt, omdat alleen het getroffen onderdeel vervangen hoeft te worden in geval van schade.

IVECO S-WAY: de 100% verbonden vrachtwagen

De nieuwe, geavanceerde Connectivity Box in de IVECO S-WAY is een krachtig instrument waarmee connectiviteit mogelijk wordt gemaakt en is een echte gamechanger. Het verzamelt, verwerkt en wisselt gegevens in real-time uit. Het werkt op een serviceplatform en is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft dat veilige gegevensopslag en -beheer en vele diensten met toegevoegde waarde biedt. Eigenaren en chauffeurs zijn constant verbonden met het voertuig op hun mobiele apparaat of pc via de gebruiksvriendelijke MyIVECO-portal en -app.

De IVECO S-WAY maakt gebruik van connectiviteit om het leven van de chauffeur aan boord te verbeteren, en biedt een superieure rijervaring met geavanceerde hulp van de chauffeur en rijstijlkenmerken in combinatie met services die zijn ontwikkeld om hen moeiteloos en efficiënt te laten werken, toegankelijk via de gebruiksvriendelijke MyIVECO EASY Way-app.

De geavanceerde connectiviteit van de IVECO S-WAY is ook ontwikkeld om logistieke operators te helpen de winstgevendheid van hun bedrijf te verzekeren door de uptime van het voertuig te maximaliseren, een consistente en voorspellende service te bieden met My IVECO Way Solutions en lage Total Cost of Ownership te leveren. Het ontgrendelt ook een nieuw aanbod van premium gepersonaliseerde services, waaronder professioneel brandstofadvies, fleet management en onderhoud, om de prestaties en efficiëntie van het wagenpark te optimaliseren.

IVECO S-WAY: de duurzame vrachtwagen

De nieuwe IVECO S-WAY bouwt voort op de uitstekende duurzame prestaties van de zware lijn van het merk en zorgt voor een verdere vermindering van PM-, NOx- en CO2-emissies. Trouw aan zijn erfgoed, combineert het lage TCO met lage emissies. Dit wordt bereikt met het exclusieve nabehandelingssysteem HI-SCR en door de uitzonderlijke brandstofefficiëntie die resulteert in de geavanceerde motortechnologie en Hi-Tronix-transmissie, en de verschillende brandstof besparende oplossingen zoals de Smart EGR.

Voor logistieke operators die een ‘groen’ wagenpark willen runnen, blijft de IVECO S-WAY Natural Power de enige LNG-truck met 460pk die een bereik heeft van maximaal 1.600 km voor langeafstandsmissies. Met dit voertuig zullen ze profiteren van alle voordelen van aardgas, het enige onmiddellijk beschikbare emissiearme alternatief voor diesel in het zware segment. De S-WAY NP heeft een deeltjesemissie uitstoot die 99% lager is dan diesel. Hij stoot daarnaast 90% minder NO2 uit en met biomethaan is de emissie van CO2 95% lager.

IVECO WAY Range: de “klantgerichte” manier

Het IVECO WAY-assortiment, met zijn nieuwe naam, geeft de merkbenadering weer die de mogelijkheden van connectiviteit ten volle benut. Het is een nieuwe manier – new way –

om ‘klantgericht’ te zijn door een reeks oplossingen te ontwikkelen om de klanten bij elke stap in de wagen te ondersteunen binnen de levenscyclus van het voertuig en verder. De focus op de klant strekt zich uit tot de chauffeur, door de lat voor de kwaliteit van het leven aan boord te verhogen. Het introduceert een nieuwe manier van werken, waarbij connectiviteit de chauffeur, eigenaar en IVECO aan boord van de truck brengt en samenwerkt om de bedrijfscase van het voertuig uit te bouwen en de winstgevendheid te garanderen – zoals uitgedrukt in de pay-off van het gamma: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

Het nieuwe IVECO WAY-assortiment is het resultaat van een productinnovatiecyclus waarin de IVECO S-WAY’s voorganger werd geïntroduceerd met een verbeterde brandstofefficiëntie van 11%, de eerste echte langeafstandsoplossing op aardgas in de industrie en de X-WAY familie voor lichte off-road missies. Het gaat in op de belangrijkste trends in de transportsector: vervaging van de lijnen tussen het voertuig en de diensten eromheen, de geavanceerde connectiviteit, de noodzaak om hoogopgeleide professionele chauffeurs aan te trekken en te behouden en steeds veeleisendere eisen op het gebied van duurzaamheid.

Een mijlpaal voor een baanbrekende lancering

IVECO zet de coureur centraal tijdens het evenement met de IVECO estafettewedstrijd “Our History, your stories”, een initiatief dat langeafstandschauffeurs volgde op een vierbaansreis door Europa, met stops op iconische CNH Industrial-locaties: ze begonnen bij het CNH Industrial Village in Turijn, Italië, en stopten bij de tractorfabriek in St. Valentin, Oostenrijk, IVECO’s ontwerp- en testcentrum voor zware vrachtwagens in Ulm, Duitsland, en de aandrijflijnfabriek in Bourbon-Lancy, Frankrijk, alvorens de finale te bereiken in Madrid, Spanje. Tijdens hun reis leverden de chauffeurs getuigenissen af over hun ervaring met hun IVECO-voertuig op de weg, die werden gedeeld op sociale media en getoond tijdens de conventie.

Het doel van dit project is om de dagelijkse uitdagingen van langeafstandsvrachtwagenchauffeurs en de rol die hun truck in hun leven op de weg speelt te benadrukken. Bij elke stop overhandigde de chauffeur van de vrachtwagen het ‘stokje’, een mysterybox, over aan de chauffeur voor het volgende deel van de race. De reis wordt met een climax afgesloten in de lanceringsconventie met de aankomst op het podium van de chauffeur

van het laatste been met de “Mystery Box”. Gerrit Marx opende het om de inhoud ervan te onthullen – de symbolische “S” voor de IVECO S-WAY – lancering van de onthulling van de nieuwe wagen.

IVECO heeft duurzaamheid als één van haar kernwaarden. Dit kwam tot uiting in de organisatie van het evenement, omdat het merk van de gelegenheid gebruikmaakte om een ​​belangrijke boodschap over het milieu te promoten en het bewustzijn van plastic vervuiling in de oceaan te vergroten. Alle deelnemers ontvingen een waterfles gemaakt van 100% recyclebaar PETG, met de aanmoediging om het opnieuw te vullen met waterkoelers verspreid over de locaties van het evenement, en zo de oceanen te redden.

In haar betrokkenheid voor verantwoord ondernemen heeft IVECO de non-profitorganisatie Equoevento Spanje ingeschakeld, wiens doel het is om voedselverspilling tegen te gaan en mensen in nood te helpen, een effectiever gebruik van hulpbronnen te bevorderen en bij te dragen aan het verminderen van de milieu-impact veroorzaakt door overproductie van voedsel. De stichting verzamelde al het overgebleven voedsel in, en dat werd vervolgens geschonken aan nabijgelegen soepkeukens.