Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO aanwezig op Multimodaal Transport Expo9 maart 2023

Op 16 maart was IVECO Schouten namens IVECO NLS aanwezig op de Multimodaal Transport Expo. Het was een inspirerende dag waarbij transport- en logistieke bedrijven uit Nederland en Vlaanderen elkaar ontmoetten en spraken over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Op de verschillende podia kwamen belangrijke onderwerpen aan bod. Zo werd er gesproken over het bundelen van lading en hoe we daarmee de treinen vol kunnen krijgen. Ook werd er aandacht besteed aan de super ecocombi en hoe we deze in de praktijk kunnen toepassen. Verder kwam het onderwerp aan bod of we alleen nog bij hoge spoed over de weg moeten gaan en of dit een uitkomst kan bieden voor verladers.

Al met al was de Multimodaal Transport Expo een zeer geslaagde dag. Het was inspirerend om te spreken met andere bedrijven uit de sector en om samen na te denken over de toekomst van transport en logistiek. Als IVECO Schouten kijken we terug op een mooie dag en we kijken uit naar volgende edities van de expo.

Op de Multimodaal Transport Expo was ook de indrukwekkende IVECO S-WAY demo te bewonderen. Deze truck was helemaal in het thema van de Dakar-truck van Janus van Kasteren, die afgelopen jaar met zijn IVECO de Dakar won. Het was een prachtige truck om te zien en trok veel bekijks op de beurs. Als IVECO Schouten zijn we trots op onze samenwerking met Janus van Kasteren en zijn team en op de prestaties die zij hebben geleverd. De IVECO S-WAY demo was dan ook een mooie manier om deze samenwerking en prestaties te laten zien tijdens de beurs.