Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO aanwezig op Multimodaal Transport Expo9 maart 2023

IVECO Schouten neemt namens IVECO deel aan de Multimodaal Transport Expo op 16 maart in Breda. Dit event biedt een uitgelezen kans voor transport- en logistieke bedrijven uit Nederland en Vlaanderen om elkaar te ontmoeten en de laatste ontwikkelingen in de sector te bespreken.

Als toonaangevende speler in transport en logistiek wil IVECO Schouten zijn expertise en innovaties delen op de stand. We geloven namelijk dat multimodaal transport de toekomst heeft. Op onze stand vertellen onze vertegenwoordigers graag meer over onze voertuigen, zoals de IVECO S-WAY en de nieuwe IVECO eDaily. Deze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om het brandstofverbruik te verminderen en de uitstoot van schadelijke stoffen te minimaliseren. De IVECO eDaily is de nieuwe elektrische bedrijfswagen van IVECO, geschikt voor alle lichte bedrijfsvoertuig toepassingen. Met een modulair accupakket kan de actieradius aangepast worden aan de behoeften van het bedrijf. Met een laadvolume tot 20 m3, een laadvermogen tot 4,6 ton is de eDaily net zo veelzijdig als de Daily. We willen onze klanten laten zien hoe onze voertuigen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

In gesprek

Maar we willen niet alleen onze voertuigen presenteren. We willen ook graag in gesprek gaan met onze klanten en potentiële klanten om te horen welke uitdagingen zij zien. Ook horen we graag hoe wij hen kunnen ondersteunen in het verbeteren van hun transport- en logistieke processen. We zijn benieuwd naar hun mening over het bundelen van lading, de super ecocombi en zero-emissie stadslogistiek, om er een paar te noemen.

Kom onze stand bezoeken en ga met ons in gesprek. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren, en samen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst voor de transport- en logistieke sector. We kijken er naar uit om u te ontmoeten op standnummer 7.201!

Claim hier je gratis ticket!