Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO aanwezig bij de 40e editie van het Truckstar Festival

Bij IVECO zijn ze begonnen met de voorbereidingen van het Truckstar Festival 2022. Na twee jaar afwezigheid vanwege het coronavirus, zijn we blij dat we weer naar het TT Circuit in Assen mogen. Komend jaar, op 30 en 31 juli 2022, beleeft het festival haar 40ste editie. Tijdens het Truckstar Festival zal IVECO aanwezig zijn met een oude legende, de IVECO TurboStar. Het belooft een groots feest te worden!

Het Truckstar Festival is hét Truckersevenement van Nederland. Er is genoeg te zien en te beleven. Op de IVECO stand ga je terug in de jaren 80 met de oude IVECO TurboStar en de IVECO S-WAY TurboStar Special Edition! Niet alleen de trucks, maar ook de stand zorgen voor een nostalgische sfeer. Graag nodigen wij je uit op de IVECO stand, om oude en nieuwe bekenden te ontdekken op de Wall of Fame op de stand. Of kom naar het circuit waar het bekende IVECO konvooi staat met de mooiste IVECO’s van Nederland! Ook zullen verschillende van onze klanten langs de baan te vinden zijn.

Tijdens het Truckstar Festival verzorgt RADIONL de muziek op de IVECO stand en ook dit weekend zijn er weer bekende namen van Nederlandse bodem aanwezig.