Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Dag van de vrachtwagenchauffeur – 20227 december 2022

Op 8 december was het weer de Dag van de vrachtwagenchauffeur. Op deze dag zetten bedrijven in Nederland en België vrachtwagenchauffeurs eens goed in het zonnetje. Niet meer dan terecht vinden wij: zonder vrachtwagenchauffeurs waren we nergens.

Om deze vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten, boden we namens IVECO een bedankje aan bij onze vestigingen. Daarom gaven we op 8 december iedere vrachtwagenchauffeur dit bedankje mee, die bij onze dealers langskomen! Het bedankje bestaat uit een set van een microvezeldoek en een washandschoen voor de vrachtwagen.

 

De microvezeldoek is ideaal voor het stofvrij houden van de vrachtwagencabine. Je hebt geen schoonmaakmiddel nodig als je poetst met een microvezeldoekje, wat goed is voor het milieu maar ook voor het interieur.

De 2-in1 washandschoen heeft twee zijdes met verschillende functies: de gladde voorzijde is met name geschikt voor het poetsen van bijvoorbeeld autoramen en de kant met lange chenille lokken is perfect om de auto’s te wassen. Je kunt deze ook droog gebruiken en is dan ideaal om bijvoorbeeld stof af te doen en schoonmaken in het algemeen. De structuur van de washandschoen wordt vuil extra goed opgenomen en worden krassen in de lak voorkomen.

Meer informatie over de Dag van de vrachtwagenchauffeur vind je op www.dagvandevrachtwagenchauffeur.nl.