Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Chauffeurs omarmen IVECO S-WAY tijdens Truckstar Festival 2019

De nieuwe IVECO S-WAY was het gesprek van de dag op 27 en 28 juli tijdens het Truckstar Festival, op het TT-Circuit Assen. Chauffeurs kregen de kans om op de IVECO-stand kennis te maken met de IVECO S-WAY. Daarnaast was er nog veel meer te beleven, zoals de nieuwe IVECO Daily en twee drift Daily’s van Team Hahn Racing. Tijdens een rondje over het circuit was er veel te zien voor de liefhebbers. Zo stonden er diverse IVECO’s, waaronder de Stralis LNG truck, de Trakker en de X-WAY. Vol trots kijkt IVECO terug op een geslaagde 39e editie van Truckstar Festival.

Op de indrukwekkende IVECO-stand op het beursplein werden vier IVECO S-WAY uitvoeringen aan het publiek in Assen getoond. Vrijdagavond werden de voertuigen, onder het motto I AM UNSTOPPABLE, als sneakpreview onthuld aan leden van het IVECO konvooi. Via het Truckstar Facebook kanaal konden mensen live meegenieten.

Bezoekers kregen het hele weekend de mogelijkheid om IVECO S-WAY te ervaren en als een van de eerste plaats te nemen in de trucks. De IVECO S-WAY diesel, de LNG uitvoering en twee speciale concept trucks, MAGIRUS en de FIT CAB, vielen in de smaak bij het publiek. In grote getale kwamen de bezoekers de S-WAY uitvoeringen bewonderen.

Diep onder de indruk van het nieuwe ontwerp en baanbrekende mogelijkheden stapten zij uit de voertuigen. Dit bleek ook uit alle lovende reacties op social media. Bovendien hadden alle racefanaten de kans om ook te genieten van twee driftende race Daily’s voor de hoofdtribune van het TT-Circuit. Deze race Daily’s worden gereden door Sascha Radulovic en Lukas Hahn. Jochen Hahn, als vader van Lukas en vijfvoudig FIA ETRC kampioen was aanwezig voor een meet-and-greet.

IVECO S-WAY Truckstar

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY.

De nieuwe IVECO S-WAY is voor de chauffeur zijn nieuwe thuis, weg van huis en voldoet aan alle behoeften van de moderne chauffeur. Van het nieuwe ontwerp van de grote cabine tot alle connectiviteitsmogelijkheden, alles in de IVECO S-WAY is afgestemd om het leven van de chauffeur nóg comfortabeler te maken. Eigenaren en chauffeurs zijn constant verbonden met het voertuig via de gebruiksvriendelijke MyIVECO-portal en -app. Het introduceert een nieuwe manier van werken, waarbij de connectiviteit de chauffeur, eigenaar en IVECO aan boord van de truck samenbrengt. Dit vertaalt zich in de slogan: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.