Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO op BouwBeurs Utrecht 2019 (4 – 8 februari)

Ben je een beetje handig? Steek je graag je handen uit de mouwen? Ben je benieuwd naar alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de uitvoerende bouw? Dan is de BouwBeurs echt iets voor jou! Met meer dan 600 exposanten en verschillende expertise-theaters ben je hier als een vis in het water. Vakkennis vergroten en de oplossingen ontvangen bij fabrikanten en toeleveranciers?
Dat kan op de BouwBeurs van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook IVECO is hier aanwezig met dé ideale klusbus, jouw perfecte zakenpartner ofwel, met de Daily.
Deze robuuste en veelzijdige bedrijfswagen is koploper op het gebied van duurzaam rijden en loopt voorop met de meest geavanceerde diesel- en alternatieve aandrijftechnologieën. Door de dragende constructie met U-vormige en speciale stalen dwarsbalken is de Daily het ideale materiaal voor carrosseriebouwers. Zo kan de Daily aangepast worden voor de meest uiteenlopende taken. En dat is maar goed ook, een loodgieter zet zijn bedrijfswagen anders in dan een metselaar.

Het gaat goed in de bouw, maar hoe zijn de voorspellingen voor 2019? Volgens de voorspellingen van ING zien we dat de bouwproductie af gaat nemen.

In 2019 neemt de bouwproductie af

Bouwproductie fases

Toch zal de overheid meer geld beschikbaar stellen voor bouw en onderhoud van en zorgt de  economische groei zorgt ervoor dat bedrijven meer investeren in nieuwe huisvesting. Genoeg kansen dus nog voor de bouw sector.

De Daily

Met meer dan 3 miljoen voertuigen, geproduceerd op 3 continenten is de Daily een serieuze speler op de markt. In 110 landen is de Daily dagelijks op de weg te bewonderen en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Logisch als je bedenkt dat de Daily anticipeert op de wensen van haar klanten, trouw blijft aan zijn DNA en kijkt naar de toekomst.

Omdat de Daily Euro 6 gebruikt wordt voor de meest veeleisende taken, is het belangrijk dat hij over voldoende kracht beschikt. Daarom bevat dit voertuig het DNA van een échte vrachtwagen. Met een laadcapaciteit tot 7,2 ton is de Daily het enige lichte bedrijfsvoertuig met een massief stalen dragend chassis dat hogere laadvermogens mogelijk maakt. Gecombineerd met een open laadbak vervoer je met alle gemak kleine mobiele kranen of andere compacte voertuigen.

Registreer voor gratis toegang!

We hopen jou te mogen ontvangen op onze stand. Registreer je via deze link voor gratis toegang!