Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Boek een proefrit met de nieuwe IVECO Daily!22 juli 2019

Vol trots kunnen we mededelen dat de nieuwe Daily inmiddels is gearriveerd bij de dealers van IVECO. IVECO presenteerde haar nieuwe model op 5 april 2019 tijdens een internationaal persevenement in CNH Industrial Village in Turijn, Italië. Vanaf nu kunnen geïnteresseerden de bestelwagen proeven en beleven! IVECO Schouten daagt iedereen uit om de ongeëvenaarde leef- en rijervaring aan boord van één van de populairste voertuigen in zijn klasse te gaan ervaren.

De nieuwe Daily is het eerste voertuig in zijn segment dat voldoet aan de Euro 6d-TEMP-emissienormen, met respect voor het milieu, het vermogen en de energie-efficiëntie, ten voordele van de rentabiliteit van de activiteiten van de klanten. Daarnaast definieert de wagen een nieuwe standaard op het gebied van rij- en comfortervaring, en zet zijn technologische vooruitgang op het gebied van autonoom rijden en geavanceerde veiligheidsuitrusting voort.

Connectiviteit

De Daily brengt de connectiviteit naar een geheel nieuw niveau en opent de deuren naar een wereld van nieuwe, op maat gemaakte diensten. De Connectivity box maakt een hele reeks services mogelijk die IVECO in staat stelt om bedrijven pro-actiever en effectiever te ondersteunen. Het voertuig staat hierdoor in direct contact met de IVECO-specialisten die realtime gegevens ontvangen, diagnoses kunnen stellen en mogelijke problemen identificeren voordat ze plaatsvinden. De stilstanden worden tot een minimum beperkt en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

 

Informatie of demo aanvragen

De nieuwe Daily is in het land en iedereen heeft de kans om hem live te aanschouwen en te testen. Alle geïnteresseerden kunnen informatie opvragen via de IVECO website.

Vraag een proefrit aan Meer informatie