Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Nick en Danny Hendriks eerste bij AMT Awards

Jaarlijks wordt een competitie georganiseerd door AMT Awards, waar door auto- en bedrijfsautotechnici en scholen met de opleiding auto- en bedrijfsautotechnici wordt gestreden om een finaleplaats met kans op de AMT Award.

In de afgelopen maanden deden aan deze competitie ruim 3500 auto- en bedrijfsautotechnici mee, zo ook Nick en Danny Hendriks. Nick en Danny volgen hun opleiding tot Technisch Specialist Bedrijfsauto’s aan het Summa College en zijn werkzaam op onze vestiging Veghel, waar leermeester Bas van der Putten met groot enthousiasme de begeleiding van de leerlingen inhoud geeft en de ‘kneepjes’ van het vak bij brengt.

Op dinsdagavond 19 april stonden Nick en Danny als finalisten op het podium van Auto Prof AMT Live in Gorinchem voor de laatste theorie- en praktijkopdrachten. Op basis van deze opdrachten, werden de winnaar bepaalt. Ze hebben dit heel goed gedaan, bleven rustig ondanks de tijdsdruk en aanwezigheid van publiek, en zijn op de 1ste plaats als winnaars geëindigd voor het Summa College als beste bedrijfsautotechniek opleiding 2022.

Nogmaals van harte gefeliciteerd!