Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO Schouten presenteert: Forward magazine!

Vol trots presenteert IVECO Schouten het Forward Magazine. In dit magazine komen diverse onderwerpen aan bod, zoals de ontwikkeling én toekomst van (Bio)-LNG trucks en de unieke eigenschappen van bijvoorbeeld de S-WAY. Ook lees je alles over de liefde van Youri Rutte (Rutte Groep) voor IVECO, de relatie/samenwerking met Rolande en twee werknemers vertellen over het werken bij IVECO Schouten.

Al 50 jaar gedreven door vooruitgang

In 1969 begonnen Izak en Adrie Schouten in een schuurtje achter het huis een garage voor auto’s en trucks. Dat bleek het begin van een avontuur vol groei en innovatie.

Een avontuur waarbij we nog elke dag een nieuwe bladzijde schrijven. Met 12 vestigingen en meer dan 350 werknemers heeft IVECO Schouten inmiddels een toonaangevende plek in de truck- en bedrijfswagenbranche ingenomen.

Wij bieden transporteurs, koeriers, busmaatschappijen en andere bedrijven een range aan duurzame en betrouwbare voertuigen. En met onze servicegerichte houding en moderne werkplaatsen borgen we een maximale uptime van ieder wagenpark.

Wat daarbij komt kijken? Dat lees je in Forward Magazine. Maak kennis met onze mensen en ontdek hoe we al 50 jaar gedreven worden door vooruitgang. Want stilstand? Dat is achteruitgang. Wij zorgen dat u verder komt!

Forward Magazine