Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Klant aan het woord – C&R Group

C&R Group legt ieder jaar haar plafond iets hoger en nam daarom onlangs hun twintigste Fiat Ducato in ontvangst. De laatste levering van drie bedrijfswagens staat daarbij symbool voor de groei van het reinigings- en conserveringsbedrijf uit Wijk en Aalburg. We gingen daarom onlangs in gesprek met Ramon Schreuders, Directeur van het familiebedrijf, om de goede relatie tussen C&R Group en IVECO Schouten te belichten.

Als je in acht jaar tijd in totaal twintig Fiat Ducato’s aanschaft, dan zegt dit veel over de relatie met een bedrijfswagendealer maar ook over de ambities van een bedrijf. Ramon Schreuders is dan ook trots op de ontwikkeling die C&R Group heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Toch schroomt hij niet om met de borst vooruit naar de toekomst te kijken. Het streven is daarbij om per jaar zo’n 15% groei te realiseren, waarbij het wagenpark en het personeelsbestand automatisch meegroeit. IVECO Schouten is voor hen dé ideale samenwerkingspartner, omdat zij snel kunnen schakelen en bedrijfswagens kunnen leveren. Mede daarom kiest C&R Group al 8 jaar lang voor Fiat Ducato’s die geleverd worden door IVECO Schouten Almkerk.

IVECO Schouten als business partner

IVECO Schouten werkt als business partner samen met C&R Group en daar zit ook de kracht van de relatie. Dario van Beuzekom licht dit als Verkoopadviseur van IVECO Schouten Almkerk toe: “Wij stellen onszelf bewust niet op als leverancier van bedrijfswagens, maar kiezen automatisch voor een rol als business partner. Je gaat met elkaar een relatie aan in goede en slechte tijden. Daar maakt C&R Group zich op haar beurt ook hard voor, waardoor er ook zo’n goede klik is tussen beide bedrijven! Als partner ontzorgen wij hen van A tot Z, zodat C&R Group kan blijven groeien en haar klanten kan blijven bedienen door onze betrouwbare bedrijfswagens.”

Ramon Schreuders: “IVECO Schouten onderscheidt zich op het gebied van communicatie richting haar klanten. Op een vriendschappelijke manier werken wij met elkaar samen. Zeker qua nazorg ben ik zeer te spreken over de service van IVECO Schouten. Zo neemt Dario regelmatig uit pure belangstelling contact op om ons vanuit daar verder op weg te helpen. Dit waardeer ik enorm en dat zorgt er ook voor dat wij niet verder hebben gekeken naar andere bedrijfswagens. Bovendien zijn weer te spreken over de Fiat Ducato vanwege de minimale onderhoudskosten en goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Klant aan het woord: C&R Group

Luxe bedrijfswagens

Vanaf het begin heeft C&R Group gekozen voor Fiat Ducato’s met een 2.3 MultiJet²-motor met een vermogen van 120 pk. Deze viercilinder dieselmotor combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik. De Ducato’s zijn verder voorzien van een 7-inch Uconnect-systeem met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Bovendien zijn de bedrijfswagens van C&R Group voorzien van alle rijassistentiesystemen, zodat de medewerkers beschikken over alle luxe aan boord. De laadruimtes van de geleverde Fiat Ducato’s zijn verder volledig betimmerd, zodat de monteurs allerlei zaken netjes kunnen opbergen. Vermeulen & Vermeulen Reclame uit Nieuwkuijk heeft de bestickering van de nieuwe bussen verzorgd, zodat iedereen in de regio Altena deze gelijk kan herkennen.

C&R Group

In de loop der jaren is C&R Group uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met 48 werknemers. Als reinigings- en conserveringsgebied mogen zij zich bovendien rekenen tot een van de grotere spelers die actief is in verschillende branches. C&R Group is een allround bedrijf welke de reiniging verzorgt van onder andere luchtkoelers, koel- en vriescellen, luchtkanalen, koeltorens, vetafzuigsystemen, ventilatoren, warmtekrachtkoppelingen, boilers en een airconditioning. Dit doet men vakkundig voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, supermarkten, scholen en universiteiten, sportverenigingen en de horeca. Door korte en snelle communicatielijnen bedienen zij al hun opdrachtgevers, waarvan 95% zit in Nederland.

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze klantcase enthousiast geworden over de service van IVECO Schouten in combinatie met de Fiat Ducato? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij zorgen dat u verder komt.

 

Nieuwe Fiat Ducato's voor C&R Group