Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO Schouten Veghel gaat verhuizen

Graag informeren wij u over de veranderingen die plaats gaan vinden bij onze vestiging in Veghel vanaf 20 december 2019. Wij maken ons op voor de verhuizing van onze huidige locatie naar ons nieuwe pand op De Amert 212 in Veghel. Voordat dit zover is, werken wij van 20 december tot het begin van 2020 vanuit een overgangssituatie.

Op 20 december beginnen wij met de verhuizing. Deze verhuisperiode kan voor u betekenen dat wij minder goed bereikbaar zijn. Onze werkplaats heeft in deze periode tot 2 januari een beperkte capaciteit, wat er toe kan leiden dat u iets langer moet wachten voor een afspraak dan u van ons gewend bent. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf 2 januari zal IVECO Schouten Veghel operationeel zijn vanuit de nieuwe locatie aan De Amert 212, waarbij er een verdubbeling is van de werkplaatscapaciteit ten opzichte van de huidige locatie. Tevens is er op het buitenterrein een ruime(re) capaciteit voor het stallen van voertuigen en is het makkelijker in- en uitrijden van lange combinaties.

Hierbij nodigen wij u graag uit om in het nieuwe jaar ons nieuwe pand te komen bekijken onder het genot van een kop koffie. Onze medewerkers leiden u graag rond!

Vragen? Neem vooral contact op

Wij blijven (ook op onze nieuwe locatie) gewoon bereikbaar op de voor u bekende telefoonnummers van IVECO Schouten Veghel. U vindt onze contactgegevens hier.

Adres per januari 2020 (graag aanpassen in uw administratie)
Postadres:
IVECO Schouten B.V.
T.a.v. vestiging Veghel
Postbus 61, 4286 ZH Almkerk

Bezoekadres:
De Amert 212
5462 GH Veghel