Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO Schouten op de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem

Op 6, 7 en 8 november 2018 zijn er de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Gorinchem. Schouten Alblasserdam en Schouten Almkerk zijn op deze vakbeurs aanwezig met enkele branchespecifieke bedrijfswagens: de IVECO Daily en de Fiat Talento die uitermate geschikt zijn voor deze vakgebieden.

Lekker klussen?

Een goede klus vraagt om een fijne bedrijfswagen! Een betrouwbare partner die van alle markten thuis is. Gereedschap, materialen, goederen en medewerkers moeten tenslotte veilig vervoerd worden. Met meerdere personen naar de klus? Ook daar is een bedrijfswagen uitermate geschikt voor! Wist u bijvoorbeeld dat de IVECO Daily met dubbele cabine geleverd wordt op een grijs kenteken? Deze bestelwagen met een assortiment dat reikt van 3,5 tot 7,2 ton gewicht heeft een laadruimte van 7,3 m3 tot 19,6 m3.

De Talento van Fiat Professional heeft een royaal laadvermogen en is goed geproportioneerd. De extra brede wagen heeft een prima laadcapaciteit en een robuust design. De Fiat Talento is uitgerust met een betrouwbare, krachtige en slimme turbo en twin-turbo dieselmotoren met vermogens tot wel 145 pk.

Kortom, iedere klus begint met de juiste bedrijfswagen. Onze vertegenwoordigers adviseren u graag zo goed mogelijk. Kom gerust achter het stuur zitten, vraag advies of plan een proefrit. Wij helpen u graag verder!

Wat kunt u verwachten?

S.G.A. Vakdagen is de enige vakbeurs in Nederland waar een compleet en volledig aanbod wordt gepresenteerd vanuit de schilder-, glas en afbouwbranche. Op deze ontmoetingsplek kunt u nieuwe kennis vergaren en netwerken. U treft alle bekende A-merken binnen de schildersbranche en bent na uw bezoek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Voor wie zijn de S.G.A. Vakdagen?

Voor vakprofessionals met hart voor de zaak. Behoort u tot onderstaande branche(s)? Dan mag u deze vakbeurs echt niet missen.
• Schildersbedrijven
• Woningbouwverenigingen
• Glaszetters
• Gemeentelijke diensten
• Aannemerij
• Stukadoorsbedrijven
• Plafond- en wandmontagebedrijven
• Architecten

Kortom, S.G.A. Vakdagen biedt u de kans om úw doelgroep te ontmoeten, er zijn ruim 120 exposanten vertegenwoordigd. Wij adviseren u graag over uw bedrijfswagen.