Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

IVECO Schouten neemt DEBA Bedrijfswagens over en groeit verder

IVECO Schouten neemt per direct de aandelen over van aandeelhouder en medeoprichter Rien Dekkers van DEBA Bedrijfswagens. DEBA Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat en bekend staat als een toonaangevende IVECO en Fiat Professional dealer in de regio Zeeland en West-Brabant. In de overname zijn alle 65 medewerkers en 3 vestigingen betrokken (Bergen op Zoom, Etten-Leur en Kapelle). Mark Scheffers blijft de functie vervullen als Algemeen Directeur. Fred Schouten is als DGA van IVECO Schouten trots op de overname: “de overname van DEBA Bedrijfswagens past in de schaalvergroting die Schouten voor ogen heeft”.

Er ontstaat een sterk collectief. Schouten en DEBA geloven in de kruisbestuiving die ontstaat door de specialismes van beide organisaties. Zo voegt DEBA de verregaande specialisatie in campers toe, net als hun expertise op het gebied van carrosseriebouw en export van parts en service over de hele wereld. Andersom kan DEBA rekenen op de voordelen van schaalgrootte, kennis van duurzame alternatieve transportoplossingen zoals (bio-)CNG en (bio-)LNG, openbaar vervoer en verregaande automatisering”, aldus Dolf Lutterman, operationeel directeur van IVECO Schouten en Mark Scheffers namens DEBA Bedrijfswagens.

Continuïteit

Om de specifieke kennis en expertise in een kleine organisatie optimaal te benutten, is het beter om op te gaan in een groter geheel. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd. Voor IVECO Schouten past de overname in de schaalvergroting die zij voor ogen heeft met als doel het verder verhogen van de marktpenetratie tegen lagere operationele kosten.

IVECO Schouten
Familiebedrijf IVECO Schouten heeft 10 vestigingen en valt samen met IVECO NLS onder de Schouten Groep. Dolf Lutterman licht toe: “Met ons motto ‘Wij zorgen dat u verder komt’ verzorgen wij alle verkoop-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten voor IVECO en Fiat bedrijfswagens; zowel nieuw als gebruikt. Wij bieden alle (tijdelijke) vervoersoplossingen die onze klanten vragen. Vanuit onze rijke historie werken onze gemotiveerde mensen op elk niveau aan een optimale klantrelatie. Dat doen we vol passie en met alle moderne middelen om zo de hoogste service te bieden.”

DEBA
DEBA Bedrijfswagens creëert al 39 jaar passende bedrijfswagen oplossingen. “We onderscheiden ons met kennis en service. Een familiebedrijf met 65 trotse & betrokken medewerkers die dag in, dag uit, klaar staan om klanten te ontzorgen met hun mobiliteit. In Nederland en ver over de grens”, aldus Mark Scheffers. Als officieel (hoofd)dealer van IVECO en FIAT Professional voor (West-)Brabant en Zeeland is er voor de producten voor iedere transport uitdaging een passende oplossing!