Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Gratis organizer bij onderhoud aan uw camper!

Schouten Camper Service is klaar voor het nieuwe kampeerseizoen, uw camper ook?

Breng uw camper bij ons langs voor een APK en/of onderhoudsbeurt, en zorg dat uw camper weer in topconditie is! Wij lopen gratis uw camper na met de “kom uit de stalling”-check, tijdens deze check controleren wij voor u o.a. de gasinstallatie, het motorolieniveau en de vloeistoffen van uw camper. Daarnaast ontvangt u gratis een handige organizer voor in uw camper!

Gratis Organizer bij camper onderhoud of apk

Gratis organizer

Deze opvouwbare organizer voor in de camper is voorzien van twee compartimenten met bodemplaten en een mesh zijvak in elk compartiment, enorm handig om bijvoorbeeld uw boeken en tijdschriften in te bewaren. Gebruikt u de organizer niet? Dan kunt u hem opvouwen en is hij slechts 32 x 26 x 5 cm groot. Uitgevouwen beschikt u over een opbergruimte van 32 x 26 x 50 cm.

Vakkundig onderhoud voor uw camper

Maar liefst 80% van alle campers is gebouwd op een chassis van Fiat Professional. Wij zijn officieel dealer van Fiat Professional bedrijfsvoertuigen. Uw Fiat-camper is dus in goede handen bij onze vakbekwame monteurs. Zij worden namelijk voortdurend getraind door de importeur/fabrikant en kennen dus alle technische specificaties van uw camper tot in detail.

10% korting voor NKC-leden

Schouten Camper Service biedt de leden van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) 10% korting op arbeid! Geef aan dat u NKC-lid bent bij het maken van een afspraak. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is met ruim 33.000 leden de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expertplatform voor alle camperbezitters in Nederland en Europa. Naast het behartigen van de belangen van camperaars biedt het NKC een gevarieerd reisaanbod, verzekeringen, een juridische helpdesk en brengt het negen maal per jaar een magazine uit.

Werkplaatsafspraak

  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fiat Camper Actie Gratis Organizer

Actie is geldig zolang de voorraad strekt.