Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

De elektrische Fiat E-Ducato is nu te bestellen bij IVECO Schouten

De elektrische en innovatieve E-Ducato van Fiat Professional biedt een actieradius tot 370 kilometer, 5 jaar geprogrammeerd onderhoud, 5 jaar autogarantie en tot 10 jaar garantie op de batterij. De Fiat E-Ducato is nu te bestellen vanaf € 51.900,-.

De configuratiemogelijkheden van de Fiat E-Ducato bieden een oplossing voor elke transportbehoefte: hij is te bestellen als bestelwagen van 10 tot 17 m³, voertuigen in 4 verschillende lengtes, chassis-cabines en personenvervoer.

  • Best-in-class laadvolume van 10 tot 17 m³, laadvermogen tot 1.910 kg.
  • Modulair batterijsysteem met een actieradius tot 230 of zelfs 370 km in stedelijke omgeving; 2 verschillende AC laders vanaf introductie, DC- snelladen optioneel.
  • Prijzen beginnen bij € 51.900,- voor de 3.5-ton lengte 2 wielbasisversie gesloten bestel (10 m³ laadvolume) en chassis-cabine.
  • De line-up strekt zich qua GVW uit tot 4,25 ton.
  • Bij de lancering zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie inbegrepen.

Fiat E-Ducato elektrische bedrijfswagenDe nieuwe E-Ducato, het eerste volledig elektrische model van Fiat Professional, garandeert emissievrije distributiediensten in stedelijke gebieden, gericht op betrouwbaarheid en vooral op duurzaamheid.

De E-Ducato biedt een volledige reeks modelversies en een modulaire keuze aan batterijen. Afhankelijk van het batterijformaat en onder normale omgevingsomstandigheden is een bereik van 235 tot zelfs 370 km (WLTP-stadscyclus) haalbaar. Hij levert krachtige prestaties, met de nadruk op de kracht van de Ducato: het beste laadvolume in zijn klasse van 10 tot 17 m3, met een best-in-class laadvermogen tot 1.910 kg.

Lage afschrijving en lagere onderhouds- en reparatiekosten

Er zijn drie verschillende AC-laders beschikbaar (6.7, 11 en 22 kW – de laatste komt later beschikbaar). Voor alle versies is optioneel DC-snelladen mogelijk. Het assortiment omvat bestelwagenversies van 10 tot 17 m³, chassis-cabinevoertuigen in 4 verschillende lengtes en personenvervoer (beschikbaar op een later tijdstip). Standaard wordt de nieuwe E-Ducato geleverd met 8 jaar of 160.000 km garantie op de 47 kWh-batterij, of 10 jaar / 220.000 km op de 79 kWh-variant.

De prestaties zijn best in class, zowel wat betreft laadvolume, laadvermogen als de garantie op de batterijen (tot 10 jaar of 220.000 km). Daar komt bij dat de nieuwe Fiat Professional-auto standaard het Mopar® Connect-systeem biedt, inclusief 6 maanden service. Ten slotte maken de lage afschrijving en de lagere onderhouds- en reparatiekosten het de ideale keuze voor alle professionals die op zoek zijn naar innovatieve en duurzame oplossingen in de vrachttransportsector.

Fiat E-Ducato uitvoeringen

Fiat E-Ducato: 5 jaar garantie en onderhoud, tot 10 jaar garantie op de batterij

De prijslijst van elektrische bestelauto start bij € 51.900,- voor de 3,5 ton lengte 2 wielbasisversie (laadvolume van 10 m3), en stopt bij € 75.900,- voor de 4,25 ton lengte 4 hoogte 3 versie. Als alternatief zijn de chassis-cabinevoertuigen verkrijgbaar vanaf € 51.900, – voor de 3,5-tons versie met lengte 2 wielbasis. Voertuigen die zijn uitgerust met een batterij van 79 kWh, hebben ook een batterijlader van 11 kW.

In de lanceringsfase zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie bij de prijs inbegrepen. De E-Ducato “gedraagt zich” net als een conventionele Ducato in termen van prijsopbouw en opties. Met daarnaast uiteraard de elektrische specifieke functies.

Het is al snel ook financieel interessant om voor de E-Ducato te kiezen. Om maar een voorbeeld te geven: de E-Ducato biedt in de praktijk een brandstofbesparing van ongeveer € 15.000,- op een vergelijkbare dieselversie die 150.000 km aflegt, met onderhoudskosten die meer dan 40% lager zijn dan die van een bedrijfswagen met vergelijkbare afmetingen.

PRO-FIT by E-Ducato app

Specifiek voor wagenparkbeheerders en ondernemers die meer te weten willen komen over de voordelen van de nieuwe elektrische versie van de Ducato, hebben Fiat Professional en Stellantis e-Mobility een functionele webtool gecreëerd. Pro Fit by E-Ducato is een gratis webtool en nadat u uw wagenpark in de webtool heeft aangemaakt, kan eenvoudig de vereiste informatie ingevoerd worden: kilometerstand, type route, werkdagen en weken, gemiddeld laadvermogen, gebruiksmix, gebruikstemperatuur en de beschikbare oplaadpunten. De configuratietool kan zelfs worden gebruikt met real-world gegevens die via de app zijn verzameld. Deze nieuwe functie stelt wagenparkbeheerders van lichte bedrijfsvoertuigen ook in staat het gebruik van een volledig elektrisch wagenpark te simuleren.

Offerte ontvangen