Het laatste nieuws van IVECO Schouten

Blijf op de hoogte

IVECO Schouten nieuws

 • 55 jaar IVECO Schouten 5 februari 2024

  Begonnen in een schuurtje in Almkerk, uitgegroeid tot het bloeiende bedrijf dat we vandaag de dag zijn... wat is de tijd voorbij gevlogen! Met elf vestigingen verspreid over heel Nederland hebben we ons inmiddels stevig gevestigd. Reden te meer om dit jaar, naast vooruit te kijken, ook terug te blikken op de historie van ons mooie bedrijf. Ga jij met ons mee op reis terug in de tijd?
  Lees meer
 • Dakar 2024: een korte terugblik 20 januari 2024

  De Dakar Rally van 2024 zit er weer op! Mitchel van den Brink heeft de derde plaats in het algemeen klassement behaald. Ook de drie Teams van De Rooy hebben – samen met IVECO Schouten monteurs Dirk, Willem en Nick –  ieder hun stempel gedrukt op één van de zwaarste Dakar edities allertijden. We blikken terug op een onvergetelijke reis vol uitdagingen.
  Lees meer
 • Bij IVECO Schouten gaan we verder dan de feestdagen!  4 januari 2024

  Dit jaar hebben we er weer voor gekozen om de kerstgeschenken aan klanten anders aan te pakken en in plaats daarvan een totaalbedrag van € 15.000,- te doneren aan inspirerende goede doelen! Dit jaar is gekozen voor: Alzheimer Nederland, Stichting Make-A-Wish, Stichting Armoedefonds, CliniClowns, en Stichting Voedselbank-Altena.  Ook al zijn de kerstdagen voorbij, laten we […]
  Lees meer
 • Dakar Rally 2024 28 december 2023

  Drie monteurs van IVECO Schouten zijn erbij in Saudi-Arabië en ondersteunen Team De Rooy. Onze monteurs Dirk, Willem en Nick helpen mee met het prepareren van de trucks voor de volgende etappe.
  Lees meer
 • Mega Trucks Festival 2023 11 december 2023

  Het Mega Trucks Festival 2023 zit er weer op! We kijken terug op een bijzonder geslaagd weekend. IVECO verzorgde – naast volop vermaak voor jong en oud – prachtige trucks. Deze trucks waren te vinden op de IVECO stand, maar ook (ver) daarbuiten.
  Lees meer
 • De lancering van IVECO’s nieuwe range 16 november 2023

  Op woensdagavond 15 november was het zover: begeleid door Metallica’s soundtrack ‘It’s Electric’ en onderschreven door het thema ‘BE THE CHANGE’, presenteerde IVECO een indrukwekkend nieuw product- en dienstenaanbod. Een kleine greep uit het uitgebreide pakket aan vernieuwingen: ✓ Waar IVECO altijd al voorloper was op het gebied van (Bio-)CNG en (Bio-)LNG, levert het nu […]
  Lees meer
  Nieuwe Range IVECO MY24
 • IVECO Schouten NEN 9140 gecertificeerd! 16 oktober 2023

  Als dealer is IVECO Schouten maar wat trots op IVECO’s waardevolle bijdrage aan de elektrificatie van wegtransport. In de afgelopen periode is er daarom hard gewerkt aan het trainen van onze medewerkers en het eigen maken van alle specifieke werkmethoden. Dit om zeker te stellen dat er te allen tijde veilig gewerkt wordt.
  Lees meer
 • IVECO eDaily Demo Dagen 9 oktober 2023

  Kom tijdens de informatiedagen kennis maken met de elektrische eDaily, een proefrit maken en laat u adviseren over uw toekomstig wagenpark rondom de wijzigingen in BPM vrijstellingen en zero-emissie zones. Wij zorgen voor goede koffie met wat lekkers. Om rekening te houden met ieders agenda heeft elke vestiging ook een avondopenstelling. Op het aanmeldformulier ziet […]
  Lees meer
  eDaily Demo Dagen data
 • Veranderingen bpm vanaf 1 januari 2025 14 september 2023

  Vanaf 1 januari 2025 geldt geen bpm-vrijstelling meer voor zakelijke bestelauto's in Nederland. Dit betekent extra belasting op basis van CO2-uitstoot bij aankoop van een nieuwe bestelauto. Overweeg elektrische voertuigen voor vrijstelling of koop vóór 2025 om te besparen. Neem contact op voor meer informatie
  Lees meer
 • Profile Truckstar Festival 2023 | een korte terugblik 1 augustus 2023

  IVECO was er weer bij tijdens de 41e editie van het Profile Truckstar Festival in Assen: hét grootste transportfestival van Europa. In de IVECO stand werd de ultieme truckersbeleving gecreëerd. Of je nu lette op de chauffeur of chauffeuse, het bijbehorende gezin of andere truckliefhebbers en geïnteresseerden; iedereen had een lach op het gezicht en genoot zichtbaar van de aanwezigheid van IVECO op het festival. En dat was niet zonder reden.
  Lees meer
 • IVECO Schouten blijft erkend leerbedrijf 27 juli 2023

  Op 25 juli heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de erkenning van IVECO Schouten als leerbedrijf opnieuw beoordeeld én verlengd. IVECO Schouten is een erkend leerbedrijf voor uiteenlopende opleidingen en heeft inmiddels vele leerlingen op weg geholpen en vice versa!
  Lees meer
 • Profile Truckstar Festival | 29 & 30 juli 2023 26 juli 2023

  Op zaterdag 29 en zondag 30 juli is IVECO weer goed vertegenwoordigd tijdens het Profile Truckstar Festival op het TT Circuit in Assen. Traditiegetrouw rijden 60 bijzondere IVECO trucks gezamenlijk naar Assen, verspreiden zich daar over het circuit en zijn vervolgens het gehele weekend te bewonderen. Maar er is meer!
  Lees meer